اخبار داغ

تجربه یک زندگی سنتی در کومه بی بی سید ابرکوه + تصاویر

تجربه یک زندگی سنتی در کومه بی بی سید ابرکوه + تصاویر
سفره خانه کومه بی بی سید، یکی دیگر از اقامتگاه های سنتی ابرکوه است، که با حضور مسئولین استانی افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرو ابرکوه، سفره خانه کومه بی بی سید یکی دیگر از جاذبه های گردشگری شهرستان، در دهه مبارک فجر با حضور فاطمه دانش یزدی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و برخی مسئولان شهرستانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرو ابرکوه,

حامد اکرمی محقق ابرکوهی و مدیر این سفره خانه در گفتگو با سرو ابرکوه، گفت: کومه بی بی سید، واقع در کوچه محله پشت آسیاب قرار دارد که امروز به روستایی کوچک در دل شهر معروف است. این کومه به نام صاحب قبلی آن نامگذاری شده است.

وی افزود: با وارد شدن در کومه بی بی سید، زندگی سنتی گذشتگان، صلح، صفا و صمیمیت را می توان به خوبی تجربه کرد، چرا که انواع غذاهای قدیمی نان تنور گلی، نان فتیر، شرشرک ذرت و نان ذرت، سولک الم، نان جو و گندم، کماچ توتی، کاچی دوشاب، چنگال سین، هم کوفته، خورشت قورمه زردک، چغندر، انار و مطنجینه، درنجوش، آلوقیصی، صغری خانم، مرغ شکم پر، مرغ گشنیز و مرغ ریزدار ترش، دمپخت های کت گوجه، الم، آش جو، شولی، اسفندی، غوره و ... پخت می شود.

اکرمی عنوان کرد: همچنین در حاشیه این سفره خانه نیز برای اینکه آداب و رسوم و فرهنگ مردم ابرکوه را به علاقه مندان به ویژه توریست ها و گردشگران خارجی معرفی کنیم، با جمع آوری وسایل و اشیاء قدیمی، یک موزه مردم شناسی راه اندازی کردیم.

پژوهشگر ابرکوهی بیان کرد: بازدیدکنندگان از این کومه، می توانند تصاویری از آداب و رسوم مثل سفیداب عروس، بافت روسری، تهیه رویه گیوه و همچنین دار قالی و بافت گلیم، ادوات کشاورزی سنتی، تنور گلی، اشیاء زینتی و... را مشاهده کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال 95 به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، تصریح کرد: برای مرمت و بازسازی این خانه قدیمی که متروکه شده بود، حدود 300 میلیون تومان هزینه کردیم و اکنون تعداد 7 نفر به طور مستقیم در قسمت های مختلف این سفره خانه مشغول به کار هستند.

اکرمی در پایان خاطر نشان کرد: همه روزه از ساعت 12 تا 3 عصر و از اذان مغرب تا ساعت 10 شب با انواع غذاهای سنتی، پذیرای میهمانان خواهیم بود.   

انتهای پیام/ 

,

حامد اکرمی محقق ابرکوهی و مدیر این سفره خانه در گفتگو با سرو ابرکوه، گفت: کومه بی بی سید، واقع در کوچه محله پشت آسیاب قرار دارد که امروز به روستایی کوچک در دل شهر معروف است. این کومه به نام صاحب قبلی آن نامگذاری شده است.

وی افزود: با وارد شدن در کومه بی بی سید، زندگی سنتی گذشتگان، صلح، صفا و صمیمیت را می توان به خوبی تجربه کرد، چرا که انواع غذاهای قدیمی نان تنور گلی، نان فتیر، شرشرک ذرت و نان ذرت، سولک الم، نان جو و گندم، کماچ توتی، کاچی دوشاب، چنگال سین، هم کوفته، خورشت قورمه زردک، چغندر، انار و مطنجینه، درنجوش، آلوقیصی، صغری خانم، مرغ شکم پر، مرغ گشنیز و مرغ ریزدار ترش، دمپخت های کت گوجه، الم، آش جو، شولی، اسفندی، غوره و ... پخت می شود.

اکرمی عنوان کرد: همچنین در حاشیه این سفره خانه نیز برای اینکه آداب و رسوم و فرهنگ مردم ابرکوه را به علاقه مندان به ویژه توریست ها و گردشگران خارجی معرفی کنیم، با جمع آوری وسایل و اشیاء قدیمی، یک موزه مردم شناسی راه اندازی کردیم.

پژوهشگر ابرکوهی بیان کرد: بازدیدکنندگان از این کومه، می توانند تصاویری از آداب و رسوم مثل سفیداب عروس، بافت روسری، تهیه رویه گیوه و همچنین دار قالی و بافت گلیم، ادوات کشاورزی سنتی، تنور گلی، اشیاء زینتی و... را مشاهده کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال 95 به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، تصریح کرد: برای مرمت و بازسازی این خانه قدیمی که متروکه شده بود، حدود 300 میلیون تومان هزینه کردیم و اکنون تعداد 7 نفر به طور مستقیم در قسمت های مختلف این سفره خانه مشغول به کار هستند.

اکرمی در پایان خاطر نشان کرد: همه روزه از ساعت 12 تا 3 عصر و از اذان مغرب تا ساعت 10 شب با انواع غذاهای سنتی، پذیرای میهمانان خواهیم بود.   

انتهای پیام/ 

,

حامد اکرمی محقق ابرکوهی و مدیر این سفره خانه در گفتگو با سرو ابرکوه، گفت: کومه بی بی سید، واقع در کوچه محله پشت آسیاب قرار دارد که امروز به روستایی کوچک در دل شهر معروف است. این کومه به نام صاحب قبلی آن نامگذاری شده است.

,

وی افزود: با وارد شدن در کومه بی بی سید، زندگی سنتی گذشتگان، صلح، صفا و صمیمیت را می توان به خوبی تجربه کرد، چرا که انواع غذاهای قدیمی نان تنور گلی، نان فتیر، شرشرک ذرت و نان ذرت، سولک الم، نان جو و گندم، کماچ توتی، کاچی دوشاب، چنگال سین، هم کوفته، خورشت قورمه زردک، چغندر، انار و مطنجینه، درنجوش، آلوقیصی، صغری خانم، مرغ شکم پر، مرغ گشنیز و مرغ ریزدار ترش، دمپخت های کت گوجه، الم، آش جو، شولی، اسفندی، غوره و ... پخت می شود.

,

اکرمی عنوان کرد: همچنین در حاشیه این سفره خانه نیز برای اینکه آداب و رسوم و فرهنگ مردم ابرکوه را به علاقه مندان به ویژه توریست ها و گردشگران خارجی معرفی کنیم، با جمع آوری وسایل و اشیاء قدیمی، یک موزه مردم شناسی راه اندازی کردیم.

,

پژوهشگر ابرکوهی بیان کرد: بازدیدکنندگان از این کومه، می توانند تصاویری از آداب و رسوم مثل سفیداب عروس، بافت روسری، تهیه رویه گیوه و همچنین دار قالی و بافت گلیم، ادوات کشاورزی سنتی، تنور گلی، اشیاء زینتی و... را مشاهده کنند.

,

وی با اشاره به نامگذاری سال 95 به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، تصریح کرد: برای مرمت و بازسازی این خانه قدیمی که متروکه شده بود، حدود 300 میلیون تومان هزینه کردیم و اکنون تعداد 7 نفر به طور مستقیم در قسمت های مختلف این سفره خانه مشغول به کار هستند.

,

اکرمی در پایان خاطر نشان کرد: همه روزه از ساعت 12 تا 3 عصر و از اذان مغرب تا ساعت 10 شب با انواع غذاهای سنتی، پذیرای میهمانان خواهیم بود.   

,

انتهای پیام/ 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه