کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: مصرف زیاد فست فودها سبب فقر آهن و کم خونی در کودکان می شود و بهره هوشی آنها کاهش می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک "منصوره برنجی" کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: وقتی کودکان از دوران کودکی فست فودها را مصرف کنند سبب می شود تا میل و رغبتی به انواع غذاها و مواد خوراکی مفید نداشته باشد و این سبب می شود تا رشد آنها با مشکل روبرو گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی اضافه کرد: در بسیاری از فست فودها سوسیس و کالباس به کار رفته و به دلیل وجود افزودنی های فراوان و ترکیبات نیترات، خطر سرطان را افزایش می دهد علاوه بر این فست فودها در روغن فراوان و با حرارت بالا سرخ می شوند و ترکیباتی تولید می کنند که سرطانزا بوده و برای همه گروه سنی خصوصا کودکان مضر است.
,,
برنجی تصریح کرد: سن ابتلا به فشار خون، دیابت و چاقی روز به روز در حال کم شدن است و باید کودکان را از مصرف فست فودها دور کرد چرا که زمینه چاقی را در آنها فراهم می کند.
,,
به گفته وی وقتی کودکان فست فود مصرف می کنند به همراه ساندویچ و پیتزا از نوشابه استفاده می کنند و این سبب می شود تا مصرف شیر که ماده مغذی و مفیدی برای کودکان است را مصرف نکنند و دچار کوتاهی قد و کم خونی شوند.
,,
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان بروجرد اظهار داشت: عدم مصرف مواد مغذی و ویتامین دار در دوران کودکی سبب می شود تا علاوه بر اختلال در رشد سبب می شود تا بهره هوشی کودکان کاهش یابد.
,,
وی بیان کرد: وجود نمک در فست فودها آسیب فراوانی به کلیه ها می رساند و ممکن است در آینده این کودکان مبتلا به فشار خون شوند که نیاز است ذائقه کودکان را از فست فودها دور کنیم و مصرف مواد غذایی مناسب و مغذی را جایگزین نماییم.
,,
برنجی اظهار داشت: به جای مصرف ساندویچ و پیتزا بهتر است غذاهایی مانند عدس که آهن زیادی دارند در برنامه غذایی کودکان قرار بگیرد تا کودکان به کم خونی مبتلا نشوند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه