مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه برداشت محصول سیر در شهرستان طارم در چند روز آینده آغاز میشود گفت: براساس پیشبینیهای انجام شده 80 هزار تن سیر از مزارع شهرستان طارم برداشت میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبداالله جعفری در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه شهرستان طارم در شمال استان زنجان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید کننده سیر در کشورمان مطرح است، اظهار کرد: سیر تولیدی در این شهرستان به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند که نقش معجزه آسایی در سلامت انسان و پیشگیری از انواع بیماری های قلبی و عروقی و عفونت ها دارد، به دلیل شرایط اقلیمی مطلوب منطقه از کیفیت، طعم و عطر بسیار عالی برخوردار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,وی با بیان اینکه کشاورزان طارمی در چند روز آینده سیر کشت شده را از مزارع برداشت میکنند بیان کرد: سیر صورتی، سیر قرمز و آذرشهر عمده ارقام سیر تولیدی در استان زنجان است.
,جعفری سطح زیر کشت سیر در شهرستان طارم را یک هزار و 900 هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: براساس پیشبینیهای انجام شده، کشاورزان طارمی امسال از 10 اردیبهشت ماه جاری کار برداشت بالغ بر 80 هزار تن سیر از سطح مزارع خود را آغاز میکنند.
,وی با بیان اینکه سیر طارم به دلیل کیفیت مطلوب مشتریان ثابت خود را دارد، عنوان کرد: همه ساله بخش قابل توجهی از سیر تولیدی شهرستان طارم علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای مختلف از جمله روسیه، آذربایجان و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
,مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به درج اطلاعات مربوط به تولید کنندگان عمده سیر طارم در پورتال این سازمان به آدرس http://agrizanjan.ir بیان کرد: با توجه عرضه سیر طارم تا چند روز آینده در بازار، سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان آمادگی دارد زمینه لازم برای تامین نیاز تجار، صادر کنندگان و صنایع غذایی و فرآوری در سراسر کشور را فراهم کند.//ع
, http://agrizanjan.ir,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه