اخبار داغ

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد:

سالانه 140 تن قارچ خوراکی در بروجرد تولید می شود

سالانه 140 تن قارچ خوراکی در بروجرد تولید می شود
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: سالانه 140 تن قارچ خوراکی در بروجرد تولید می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد "رضا امینی" افزود: در حال حاضر 15 کارگاه تولید قارچ شناخته شده در بروجرد فعاللیت دارند که سالانه میزان 140 تن قارچ تولید می کنند.
وی سالن های پرورش قارچ را دو هزار متر مربع عنوان کرد و افزود: با توجه به طبقه بندی های لازم برای تولید قارچ، سطح کشت در متراژ بیشتری صورت می گیرد.
امینی اضافه کرد: سالانه 550 تن کمپوست برای تولید قارچ مصرف می شود و 140 تن قارچ از کارگاه ها تولید می شود.
به گفته وی تولید قارچ در کارگاه ها زمینه اشتغال 45 نفر را فراهم کرده که این افراد در کارگاه ها هم اکنون مشغول به کار هستند.
 مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: ازابتدای آغاز تا تولید قارچ دو ماه طول می کشد و در صورتی که کارگاه ازنظرفنی خوب باشد و همه شرایط مورد نیاز برای تولید قارچ فراهم گردد، شش بار در طول سال کارگاه می تواند تولید قارچ داشته باشد.
وی بیان کرد: خوشبختانه مصرف قارچ در بروجرد در سطح خوبی می باشد چرا که علاوه بر مصرف قارچ های تولیدی ، قارچ های خوراکی از استانهای دیگر به بروجرد وارد می شوند.
امینی خاطرنشان کرد: قارچ دارای خواص زیادی است که مردم با توجه به اهمیت این مواد غذایی، مصرف قارچ را دربرنامه های غذایی خود گنجانده اند.
به گفته وی قارچ های خوراکی تولید شده در بروجرد به صورت تازه مورد استفاده قرار می گیرد.
انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه