مسابقه بزرگ پخت ویژه دختران نوجوان در فرهنگسرا ولا شهرری برگزار شد.در این جشنواره چندین شرکت کنده از هر یک از محله های شهرستان ری حضور یافتند و هر میز به یکی از محلات شهرری اختصاص یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا:به نقل از "ره به ری":مسابقه بزرگ پخت ویژه دختران نوجوان در فرهنگسرا ولا شهرری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا:,از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره می توان به آشنایی نسل جوان به اصول تهیه غذا سالم اشاره کرد.
,این جشنواره با حضور کارشناسان غذایی و استقبال خوب شرکت کنندگان برگزار گردید.
,در این جشنواره چندین شرکت کنده از هر یک از محله های شهرستان ری حضور یافتند و هر میز به یکی از محلات شهرری اختصاص یافت.
,در این جشنواره کارشناسان علاوه بر داوری به آموزش مسائل مهم در خصوص پخت غذا سالم به حاضرین پرداختند.
,از مهم ترین عوامل حفظ مواد غذایی که باید مورد توجه آشپز قرار گیرد می توان به چهار عامل، نقش مهمی در کاهش مواد مغذی موثر دارند: ۱- عملیاتی که پیش از پختن، روی ماده غذایی انجام میشود؛ ۲- مدت زمان پختن غذا؛ ۳- مقدار مایع مورد استفاده برای پختن غذا؛ و ۴- مدت زمانی که غذا را داغ نگه میدارید یا در هوای آزاد می ماند ، اشاره کرد.
,برای انکه غذاها مواد مغذی خود را حفظ کنند، باید این چهار عامل را کنترل کنرد.
,بیشتر روشهای پخت غذا، موجب کاهش ویتامین C در ماده غذایی میشوند و همچنین طعم و رنگ و مزه ماده غذایی را تغییر میدهند که ناشی از واکنشهای شیمیایی است که درون ماده غذایی رخ میدهد. به عنوان یک قانون کلی هر چه در تهیه غذا، آب، زمان و روغن کمتری استفاده شود، مواد مغذی کمتری از بین خواهد رفت.
,در ادامه تصاویر این مسابقه را مشاهده می کنید:
,, , , ,
جشنواره غذا در شهرری “ره به ری”
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,, , , ,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه