اخبار داغ

رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور:

عربستان و امارات؛ خاستگاه بیماری کرونا / مرغ و تخم‌مرغ اورگانیک ابدا وجود ندارد

عربستان و امارات؛ خاستگاه بیماری کرونا / مرغ و تخم‌مرغ اورگانیک ابدا وجود ندارد
رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور گفت: در حال حاضر مرغ و تخم مرغ اورگانیک ابدا نداریم و تنها محصولات فاقد آنتی بیوتیک در دسترس مردم است و از نظر سازمان دامپزشکی متفاوت بسیار زیادی بین محصول اورگانیک و فاقد آنتی بیوتیک وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهدی خلج، رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار صبح محلات گفت: بیماری های مشترک بین دام و انسان به دو دسته دارای علامت و بدون علامت در بدن دام تقسیم می‌شود که سازمان دامپزشکی کل کشور صرفا به منظور تامین بهداشت عمومی جامعه برای جلوگیری از انتقال هر یک از این دو نوع بیماری برنامه‌های جداگانه‌ای را تدوین و در دست اجرا دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ، مهدی خلج، رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار , صبح محلات, صبح محلات, صبح محلات, گفت: بیماری های مشترک بین دام و انسان به دو دسته دارای علامت و بدون علامت در بدن دام تقسیم می‌شود که سازمان دامپزشکی کل کشور , صرفا به منظور تامین بهداشت عمومی جامعه,  برای جلوگیری از انتقال هر یک از این دو نوع بیماری برنامه‌های جداگانه‌ای را تدوین و در دست اجرا دارد.,

 

,

وی ادامه داد: بیماری کرونا از جمله بیماری‌هاییست که از دام به انسان منتقل می‌شود و خواستگاه اصلی آن نیز عربستان و امارات است و در زمان حج به علت تراکم جمعیت از انسان به انسان منتقل می‌شود.

,

 

,

خلج با اشاره به آموزش به عنوان یکی از راه‌های جلوگیری از انتقال ویروس بیماری‌های دارای علائم مشخصه از دام به انسان گفت: برای جلوگیری مطمئن از انتقال ویروس از دام به انسان، کشتارگاه‌های صنعتی با لوازم ایمنی و بهداشتی تجهیز شده‌اند و اکیدا توسیه می‌شود انواع دام در شرایط بهداشتی و در کشتارگاه صنعتی ذبح شوند و گوشت نیز پس از نگهداری ۲۴ ساعته در سردخانه ۱ الی ۴ درجه سانتی گراد که موجب از بین رفتن تمامی ویروس‌ها و عوامل عفونی توزیع و مصرف شود.

, کشتارگاه‌های صنعتی با لوازم ایمنی و بهداشتی تجهیز شده‌اند و اکیدا توسیه می‌شود انواع دام در شرایط بهداشتی و در کشتارگاه صنعتی ذبح شوند و گوشت نیز پس از نگهداری ۲۴ ساعته در سردخانه ۱ الی ۴ درجه سانتی گراد که موجب از بین رفتن تمامی ویروس‌ها و عوامل عفونی توزیع و مصرف شود.,

 

,  ,

رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور در خصوص برنامه سازمان تابعه خود برای افزایش تعداد کشتارگاه‌های صنعتی در سطح کشور گفت: به منظور جمع آوری کامل اطلاعات از کشتارگاه‌های کل کشور، کتابی با امضاء ریاست سازمان دامپزشکی و معاون عمرانی وزارت کشور تدوین و در اختیار استانداران کل کشور قرار گرفته که در آن به تعداد کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی و نحوه تبدیل و ساخت کشتارگاه‌های صنعتی اشاره شده است.

, رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور در خصوص برنامه سازمان تابعه خود برای افزایش تعداد کشتارگاه‌های صنعتی در سطح کشور گفت: به منظور جمع آوری کامل اطلاعات از کشتارگاه‌های کل کشور، کتابی با امضاء ریاست سازمان دامپزشکی و معاون عمرانی وزارت کشور تدوین و در اختیار استانداران کل کشور قرار گرفته که در آن به , تعداد کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی و نحوه تبدیل و ساخت کشتارگاه‌های صنعتی اشاره شده است.,

 

,  ,

وی ادامه داد: سازمان دامپزشکی کل کشور کشتارگاه صعتی را به عنوان پالایشگاه بیماری های مشترک بین دام و انسان می‌شناسد و به همین منظور ساخت کشتارگاه‌های صنعی بزرگ برای شهرهای بزرگ و با جمعیت زیاد و ساخت کشتارگاه صنعتی به صورت مشترک برای شهرهای با جمعیت کمتر و متناسب با نیاز در دستور کار است و تا کنون  ۷۵ کشتارگاه صنعتی در کل کشور در حال ارائه خدمات است  و ۳۵ مورد دیگر نیز در دست احداث می‌باشد.

, وی ادامه داد: سازمان دامپزشکی کل کشور , کشتارگاه صعتی را به عنوان پالایشگاه بیماری های مشترک بین دام و انسان می‌شناسد,  و به همین منظور , ساخت کشتارگاه‌های صنعی بزرگ برای شهرهای بزرگ و با جمعیت زیاد و ساخت کشتارگاه صنعتی , به صورت مشترک برای, شهرهای با جمعیت کمتر,  و , متناسب با نیاز , در دستور کار است و تا کنون ,  , ۷۵ کشتارگاه صنعتی در کل کشور در حال ارائه خدمات است  و ۳۵ مورد دیگر نیز در دست احداث می‌باشد.,

 

,

خلج همچنین با اشاره به امکان انتقال برخی بیماری‌های مشترک بین دام و انسان از طریق مصرف فراورده‌های دامی گفت: در مجموعه بیماری‌ها بسیار زیادی از طبق دام به انسان منتقل می‌شود و طبق نظر سازمان جهانی بهداشت، ۶۰ درصد بیماری‌های عفونی انسان از طریق دام و فرآورده های دامی منتقل می‌شود و برای جلوگیری از انتقال این بیماری‌ها بهترین راهکار آموزش و فرهنگ سازی‌ در سطح جامعه است.

, مجموعه بیماری‌ها بسیار زیادی از طبق دام به انسان منتقل می‌شود و طبق نظر سازمان جهانی بهداشت، ۶۰ درصد بیماری‌های عفونی انسان از طریق دام و فرآورده های دامی منتقل می‌شود و برای جلوگیری از انتقال این بیماری‌ها بهترین راهکار آموزش و فرهنگ سازی‌ در سطح جامعه است.,

 

,  ,

رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور افزود: تاکید اصلی ما بر استفاده مردم از فرارده‌های لبنی پاستوریزه است و  هر نوع فرآورده لبنی که از شیر غیر پاستوریزه استخراج شود مخاطره انتقال بیماری به انسان را دارد و سازمان دامپزشکی کل کشور نظارت کاملی بر زنجیره پرورش، توزیع و مصرف محصولات دامی دارد و به همین منظور در سال گذشته دو میلیون و ۲۶۰ هزار نوبت از اماکن پرورش، نگهداری و توزیع محصولات دامی بازدید شده است.

, رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور افزود: , تاکید اصلی ما بر استفاده مردم از فرارده‌های لبنی پاستوریزه است و ,  هر نوع فرآورده لبنی که , از شیر غیر پاستوریزه , استخراج شود مخاطره انتقال بیماری به انسان را دارد و سازمان دامپزشکی کل کشور , نظارت کاملی بر زنجیره پرورش، توزیع و مصرف محصولات دامی دارد و به همین منظور در , سال گذشته دو میلیون و ۲۶۰ هزار نوبت از اماکن پرورش، نگهداری و توزیع محصولات دامی بازدید شده است.,

 

,  ,

خلج در خصوص تولید و توزیع محصولات ارگانیک دام و طیور در سطح کشور گفت: در حال حاضر مرغ و تخم مرغ اورگانیک ابدا نداریم و تنها محصولات فاقد آنتی بیوتیک در دسترس مردم است و از نظر سازمان دامپزشکی متفاوت بسیار زیادی بین محصول اورگانیک و فاقد آنتی بیوتیک وجود دارد.

, مرغ و تخم مرغ اورگانیک ابدا نداریم و تنها محصولات فاقد آنتی بیوتیک در دسترس مردم است و از نظر سازمان دامپزشکی متفاوت بسیار زیادی بین محصول اورگانیک و فاقد آنتی بیوتیک وجود دارد.,

 

,  ,

وی خاطرنشان کرد: مرغ و تخم مرغ اورگانیک باید از خوراک فاقد مواد شیمیایی و بدون مصرف دارو و واکسن تهیه شده باشد و چنین محصولی در حال حاضر در داخل کشور موجود نیست.

, وی خاطرنشان کرد: مرغ و تخم مرغ اورگانیک باید از خوراک فاقد مواد شیمیایی و بدون مصرف دارو و واکسن تهیه شده باشد و چنین محصولی در حال حاضر در داخل کشور موجود نیست.,

 

,  ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه