اخبار داغ

رئیس اداره دامپزشکی نقده:

شایعه وجود بیماری عفونی در گوشت مرغ صحت ندارد

شایعه وجود بیماری عفونی در گوشت مرغ صحت ندارد
شهروندان نقده با ارسال چند عکس از قسمت "ظاهرا آلوده" گوشت مرغ نگران سلامت عمومی شده اند اما رئیس دامپزشکی نقده می گوید این عارضه معمولا طبیعی است و منشاء عفونی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازسولدوز خبر،  احتمالا بسیاری از شما حین تمیز و خرد کردن مرغ به رنگ سبز در قسمت عمقی سینه مرغ برخورد کرده باشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,

این مسئله که باعث نگرانی بسیاری از مردم شهر نقده شده است آنطور که رئیس دامپزشکی شهر نقده می گوید یک عارضۀ کاملاً شناخته شده در صنعت پرورش مرغ گوشتی میباشد و خاصیت بیماری زایی برای انسان ندارد.

دکتر حقیقت نیا گفته است که این عارضه صرفا در شرایطِ بد نگهداری مرغ زنده رخ می دهد.

 کمبود اکسیژن در سالن‌های پرورشی، از جمله عواملی است که در این عارضه تاثیرگذار می باشد. عضله سبز از دیدگاه علمی، عارضه‌ای است که بیشتر به دلیل "کمبود اکسیژن" در بافت‌های بدن مرغ اتفاق می‌افتد؛ به خصوص بافت سینه که به خاطر بال زدن‌های مکرر، ممکن است اکسیژن کافی به آن نرسد.

این بیماری به هیچ عنوان خطری برای مصرف کننده نداشته و شهروندان می توانند در صورتی که گوشت هیچ بوی نامطبوعی نداشته باشد، قسمت تغییر رنگ داده شده را جدا سازی کرده و دور بریزند و مابقی گوشت را مصرف کنند، اما در صورت وجود بوی نامطبوع در لاشه، می بایست کل لاشه مرغ دور ریخته شود.

انتهای پیام/م

,

این مسئله که باعث نگرانی بسیاری از مردم شهر نقده شده است آنطور که رئیس دامپزشکی شهر نقده می گوید یک عارضۀ کاملاً شناخته شده در صنعت پرورش مرغ گوشتی میباشد و خاصیت بیماری زایی برای انسان ندارد.

,

دکتر حقیقت نیا گفته است که این عارضه صرفا در شرایطِ بد نگهداری مرغ زنده رخ می دهد.

,

, , , , , ,

 کمبود اکسیژن در سالن‌های پرورشی، از جمله عواملی است که در این عارضه تاثیرگذار می باشد. عضله سبز از دیدگاه علمی، عارضه‌ای است که بیشتر به دلیل "کمبود اکسیژن" در بافت‌های بدن مرغ اتفاق می‌افتد؛ به خصوص بافت سینه که به خاطر بال زدن‌های مکرر، ممکن است اکسیژن کافی به آن نرسد.

,

این بیماری به هیچ عنوان خطری برای مصرف کننده نداشته و شهروندان می توانند در صورتی که گوشت هیچ بوی نامطبوعی نداشته باشد، قسمت تغییر رنگ داده شده را جدا سازی کرده و دور بریزند و مابقی گوشت را مصرف کنند، اما در صورت وجود بوی نامطبوع در لاشه، می بایست کل لاشه مرغ دور ریخته شود.

,

انتهای پیام/م

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه