اخبار داغ

رئیس دانشکده مدیریت شبکه بهداشت و درمان گرمی خبرداد:

اجرای طرح "سلامت نوروزی بهداشت محیط "در گرمی

اجرای طرح "سلامت نوروزی بهداشت محیط "در گرمی
رئیس دانشکده پرستاری و مدیریت شبکه بهداشت و درمان گرمی گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی از اول اسفند تا پانزدهم فروردین ماه سال جدید، همراه با سراسر کشور در گرمی نیز شروع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیفار، مجید محمد غریبانی، رئیس دانشکده پرستاری و مدیرشبکه بهداشت و درمان گرمی، هدف اصلی از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی را کنترل بهداشتی کلیه مراکز  تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس، از جمله غذاخوری ها، اغذیه فروشیها، شیرینی و آجیل فروشیها و اماکن عمومی ومحلهای ارائه خدمات رفاهی، کنترل مداوم آب های شرب مصرفی  درمناطق مختلف، محل های اسکان موقت مسافرین عنوان کرد و گفت:  رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، نظافت عمومی اماکن و کنترل بهداشتی مراکز و اماکن موارد مورد تاکید است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار,

 

,

وی افزود:  در این برنامه نظارت بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط تشدید گردیده و تمام بازرسین بهداشت محیط در حالت آماده باش کامل قرار می گیرند. 

,

 

,

مدیرشبکه بهداشت و درمان گرمی خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط در صورت مشاهده هرگونه نقص بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی و تخلف قانونی که منجر به تهدید سلامت شهروندان و مسافران نوروزی شود، مطابق قانون علاوه بر معرفی آنها به مرجع قضایی نسبت به تعطیل کردن محل کسب آنها نیز اقدام می شود

,

 

,

دکتر مجید محمد غریبانی در پایان ضمن ارائه توصیه های کلی بهداشتی  در طول مسافرت شماره 190-32641061  را جهت تماس شهروندان و مسافران در صورت داشتن شکایت و مشاهده هر گونه مشکل و تخلف بهداشتی اعلام کردند

,

 

,

توصیه ها کلی بهداشتی:

,

- شستن دست ها با صابون مایع قبل از خوردن غذا و بعد از توالت رفتن 
- استفاده از وسایل بهداشتی شخصی مانند حوله ، لیوان ، صابون و ...
- سالم سازی میوه و سبزیجات قبل از مصرف ( شستشو و ضدعفونی ) 
- دقت در خرید مواد غذایی رنگی از نظر مصرف رنگهای صنعتی و غیرمجاز 
- خودداری از خرید و مصرف مواد غذایی تهیه شده در معابر و توسط فروشندگان دوره گرد 
- خودداری از آشامیدن آب از منابع غیرمطمئن (شیرهای آبیاری در پارکها ) 
- خودداری از پراکنده نموده زباله در پارکها و محل های اسکان موقت 

,
,
,
,
,
,
,

نکات بهداشتی در طول سفر:

,

- خودداری از صرف غذا در رستورانها و مراکز بین راهی که نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند 
- غذاهای کنسروی را قبل از باز کردن و مصرف حداقل به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید 
- در موقع خرید مواد غذایی بسته بندی ، به مشخصات روی آن به خصوص تاریخ تولید و انقضاء توجه نمائید. 
- در نگهداری مواد غذایی دقت کنید و مواد غذایی که قبلاً پخته شده را مجدداً به طور کامل حرارت دهید. 
- مواد غذایی را از دسترس حشرات و جوندگان و حیوانات دور نگهدارید . 

,
,
,
,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه