اخبار داغ

رئیس اداره میراث فرهنگی خبر داد

آش خیار اسدآباد ثبت فهرست آثار معنوی ناملموس کشور می‍‌شود

آش خیار اسدآباد ثبت فهرست آثار معنوی ناملموس کشور می‍‌شود
رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد از ثبت ملی آش خیار شهرستان اسدآباد در فهرست آثار معنوی ناملموس کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کامران اکبری شایگان در گفت‌وگو با آوای سیدجمال؛ از ثبت ملی آش خیار شهرستان اسدآباد در فهرست آثار معنوی ناملموس کشور خبر داد و گفت: این آش یکی از غذاهای محلی اسدآباد است که توسط بانوان شهرستان پخت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سیدجمال,

وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده  می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده می‌کنند.

اکبری‌شایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.

 
 
 
انتهای پیام/م
,

وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده  می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده می‌کنند.

اکبری‌شایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.

 
 
 
انتهای پیام/م
,

وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده  می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده می‌کنند.

اکبری‌شایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.

,

وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده  می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده می‌کنند.

اکبری‌شایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.

,

وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده  می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده می‌کنند.

اکبری‌شایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.

,

وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده  می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده می‌کنند.

اکبری‌شایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.

,

وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده  می‌شود.

,

رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده می‌کنند.

,

اکبری‌شایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.

,
 
 
 
انتهای پیام/م
,
 
 
 
انتهای پیام/م
,
 
 
 
انتهای پیام/م
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
انتهای پیام/م
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه