رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد از ثبت ملی آش خیار شهرستان اسدآباد در فهرست آثار معنوی ناملموس کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کامران اکبری شایگان در گفتوگو با آوای سیدجمال؛ از ثبت ملی آش خیار شهرستان اسدآباد در فهرست آثار معنوی ناملموس کشور خبر داد و گفت: این آش یکی از غذاهای محلی اسدآباد است که توسط بانوان شهرستان پخت میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سیدجمال,وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده میکنند.
اکبریشایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.
وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده میکنند.
اکبریشایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.
وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده میکنند.
اکبریشایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.
وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده میکنند.
اکبریشایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.
وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده میکنند.
اکبریشایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.
وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده میکنند.
اکبریشایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.
وی با اشاره به مواد لازم در پخت آش خیار، گفت: در این آش از خیار محلی به نام چمبر همراه با حبوباتی مانند لپه، عدس، بَلغور استفاده میشود.
,رئیس اداره میراث فرهنگی اسدآباد افزود: بانوان اسدآبادی برای تزئین این آش از پیاز و نعنا داغ استفاده میکنند.
,اکبریشایگان تصریح کرد: این آش برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان اسدآباد پخت میشود که به ثبت ملی میرسد.
,]
ارسال دیدگاه