اخبار داغ

رئیس اتحادیه چلوکباب و رستوران مشهد:

هیچ رستورانی در ماه رمضان نباید تا قبل از افطار باز باشد/ شله و حلیم سه ساعت قبل افطار توزیع می‌شود

هیچ رستورانی در ماه رمضان نباید تا قبل از افطار باز باشد/ شله و حلیم سه ساعت قبل افطار توزیع می‌شود
رئیس اتحادیه چلوکباب و رستوران مشهد گفت: هیچ رستورانی در ماه رمضان نباید تا قبل از افطار باز باشد، توزیع شله و حلین تنها سه ساعت پیش از افطار انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن امیریان در گفت‌و‌گو با «مشهد پیام» پیرامون تغییر ساعت کاری آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بنا به دستورات واصله، هیچ واحد صنفی حق ندارد در طول روز باز باشد، این محدودیت‌ها شامل تمامی نقاط مشهد، اطراف مشهد و اطراف حرم نیز می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,

 

وی افزود: در صورت باز بودن واحد‌ها با متخلفان برخورد می‌‌شود.

 

رئیس اتحادیه چلوکباب و رستوران مشهد بیان کرد: واحد‌های صنفی‌ای که اقدام به ارائه و توزیع حلیم و شله می‌کنند تنها می‌توانند سه ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه کنند و سایر آشپزخانه‌ها نیز تنها می‌توانند دو ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه غذا کنند.

 

وی تاکید کرد: عرضه غذا در هر دو صورت باید بیرون بر باشد و هیچ واحدی نباید اقدام به سرو غذا پیش از اذان مغرب و اعشاء کند.

 

انتهای پیام/

 
,

 

,

وی افزود: در صورت باز بودن واحد‌ها با متخلفان برخورد می‌‌شود.

,

 

,

رئیس اتحادیه چلوکباب و رستوران مشهد بیان کرد: واحد‌های صنفی‌ای که اقدام به ارائه و توزیع حلیم و شله می‌کنند تنها می‌توانند سه ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه کنند و سایر آشپزخانه‌ها نیز تنها می‌توانند دو ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه غذا کنند.

,

 

,

وی تاکید کرد: عرضه غذا در هر دو صورت باید بیرون بر باشد و هیچ واحدی نباید اقدام به سرو غذا پیش از اذان مغرب و اعشاء کند.

,

 

,

انتهای پیام/

,
 
,
 
 
,
 
 
,
 
,
,
 
,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه