رئیس اتحادیه چلوکباب و رستوران مشهد گفت: هیچ رستورانی در ماه رمضان نباید تا قبل از افطار باز باشد، توزیع شله و حلین تنها سه ساعت پیش از افطار انجام میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن امیریان در گفتوگو با «مشهد پیام» پیرامون تغییر ساعت کاری آشپزخانهها و رستورانها در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بنا به دستورات واصله، هیچ واحد صنفی حق ندارد در طول روز باز باشد، این محدودیتها شامل تمامی نقاط مشهد، اطراف مشهد و اطراف حرم نیز میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,
وی افزود: در صورت باز بودن واحدها با متخلفان برخورد میشود.
رئیس اتحادیه چلوکباب و رستوران مشهد بیان کرد: واحدهای صنفیای که اقدام به ارائه و توزیع حلیم و شله میکنند تنها میتوانند سه ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه کنند و سایر آشپزخانهها نیز تنها میتوانند دو ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه غذا کنند.
وی تاکید کرد: عرضه غذا در هر دو صورت باید بیرون بر باشد و هیچ واحدی نباید اقدام به سرو غذا پیش از اذان مغرب و اعشاء کند.
انتهای پیام/
,
وی افزود: در صورت باز بودن واحدها با متخلفان برخورد میشود.
,,
رئیس اتحادیه چلوکباب و رستوران مشهد بیان کرد: واحدهای صنفیای که اقدام به ارائه و توزیع حلیم و شله میکنند تنها میتوانند سه ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه کنند و سایر آشپزخانهها نیز تنها میتوانند دو ساعت پیش از افطار اقدام به عرضه غذا کنند.
,,
وی تاکید کرد: عرضه غذا در هر دو صورت باید بیرون بر باشد و هیچ واحدی نباید اقدام به سرو غذا پیش از اذان مغرب و اعشاء کند.
,,
انتهای پیام/
,]