وی اظهار کرد: با حضور تیم کیل گیری استان و شهرستان در بخش محصول سالم با تراکم 30 هزار و 750 بوته در متر مربع در هکتار، طبق کیل گیری کارشناسان سازمان عملکرد قابل قبول 92 هزار و307 کیلو گرم در هکتار تعیین و ثبت شد.
رجبلو با اشاره به بخش دوم کیل گیری، افزود: در سطح زیر کشت 75 هکتار گوجه فرنگی به صورت ارگانیک و نوع رقم هیبرید کارخانه ای با تراکم 42 هزار بوته در متر مربع در هکتار عملکرد قابل قبول 54 هزار 545 کیلو گرم در هکتار تعیین و ثبت شد.
وی افزود: شهرستان رامیان با داشتن بیشترین سطح زیر کشت محصول ارگانیک در استان، مبارزه با آفات این محصول را با استفاده از روشهای کنترل بیولوژیک زنبور تریکو گراما و براکون و مبازره با بیماری با استفاده از ارقام مقاوم و تناوب زراعی و مبارزه با علف های هرز، بصورت دستی و مکانیکی در دستور کار خود قرار داده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه