"اشپل" منبع غنی "امگا 3"
اشپل یکی از مخلفات غذایی است که ارزش غذایی بالای دارد و سرشار از "اسیدهای چرب امگا 3" است.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر مسعود کیمیا گر متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اشپل همان تخم ماهی سفید است که قبل از تخمریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف میکنند.
,
شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
وی در ادامه افزود: یک قاشق غذاخوری از آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق غذا خوری از آن معادل یک واحد گوشت محسوب میشود. پس نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، زیرا کالری فراوان را در یک وعده به مصرف کننده میدهد.
,
,
وی در پایان گفت: خوشبختانه اشپل ماهی آلوده به فلزات سنگین مثل جیوه نیست و به راحتی میتوان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایههای سطحی و پوست ماهی جای میگیرد و مصرف این ماده غذایی در تمامی سنین توصیه میشود.
,
,
انتهای پیام/
]
به اشتراک گذاری این مطلب!
ارسال دیدگاه