به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست مدیران فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین با حضور سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، مهندس عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی فضای مجازی و رئیس سابق رسانه ملی، دکتر علی باقری، عضو ارشد تیم سابق مذاکره کننده انرژی هسته ای و معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی، دکتر پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا زندی مسئول مرکز فضای مجازی سازمان بسیج و مدیران فضای مجازی استان های سراسر کشور در مرکز فضای مجازی بسیج برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
در این نشست دوروزه علاوه بر بحث و بررسی پیرامون اولویت های فعالیت بسیج در فضای مجازی، راهکارهای ارتقاء سواد فضای مجازی مردم به ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان بررسی و مسائل، مشکلات، ظرفیت ها و آسیب های فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سخنرانان این نشست در این باره نکات مختلفی بیان کردند که گزارش کامل آن منتشر می شود.
,
غیب پرور: حفظ وحدت ملی، امیدآفرینی و حرکت در مسیر مواضع رهبری تکلیف ماست
, غیب پرور: حفظ وحدت ملی، امیدآفرینی و حرکت در مسیر مواضع رهبری تکلیف ماست,رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست فصلی مدیران فضای مجازی کل کشور گفت: حفظ وحدت ملی، امیدآفرینی و حرکت در مسیر مواضع رهبری و جلوگیری از نفوذ تکلیف امروز همه ماست.
,سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور در همایش مدیران فضای مجازی بسیج استان های سراسر کشور در مرکز فضای مجازی بسیج، افزود: حضور در این جمع برای من توفیقی است؛ در کنار برادران عزیزی که به عنوان مدیر در صحنه مهم ،حساس و حیاتی فضای مجازی مجاهدت میکنند.
,وی ضمن قدردانی از تلاشهای مدیران فضای مجازی بسیج در کشور گفت: کار در عرصه فضای مجازی کار بزرگی است و نکاتی که در این جلسات مطرح میشود در واقع قرارگذاشتن برای کارهایی است که میبایست انجام شود.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: اولین لازمه کار در این حوزه بیداری دائم است، منظور از این بیداری، بیداری فیزیکی نیست بلکه منظور هوشمندی و عدم غفلت است.
,غیب پرور اظهار داشت: از الزمات دیگر کار قرارگاهی هماهنگی فوقالعاده بالا است، منظور از هماهنگی این نیست که همه کس یک کار انجام دهند، یعنی اینکه هرکسی باید به اقتضای محیط خود و شهر خود و باتوجه به اقتضاء بومی و محلی کار کند اما در کلان کشور، مرکز فضای مجازی سازمان بسیج یک همافزایی باید داشته باشد که باید آن را برآیند بنامیم.
,وی تاکید کرد: برآیند کار قرارگاه باید حفظ انقلاب و دستاوردهای انقلاب اسلامی باشد، برآیند کار قرارگاه باید بقاء انقلاب اسلامی باشد.
,وی با بیان اینکه از الزمات دیگر کار قرارگاه که باید در حوزه مفهومی به آن بپردازیم، "اثربخشی" است، عنوان کرد: همه فعالیت هایی که داریم باید بینیم چقدر در حفظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای امام و شهداء موثر بوده است؟
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به لزوم حفظ انسجام در بسیج، گفت: فضای مجازی قطعه اثرگذاری از یک پازل بزرگ است و آن پازل حفظ انقلاب اسلامی است، نظر رهبر معظم انقلاب این است که ما باید در بسیج مدام بحث آسیب شناسی را داشته باشیم و این کار را دائم انجام دهیم.
,غیبپرور با اشاره به اینکه نگاه مدیران فضای مجازی باید معطوف به انقلاب اسلامی باشد، ادامه داد: حفظ وحدت ملی، دنبال کردن مواضع مقام معظم رهبری، حفظ خط شهدا و جلوگیری از نفوذ، وظیفه ماست اما مدیران باید علاوه بر مسائل ملی و کلان کشور، به مسائل محوری شهرستانها و استانها، به ارتقاء وحدت، امنیت و امید در بین آحاد جامعه کمک کنند.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: باید به نخبگان استانها توجه ویژه ای داشته باشیم زیرا در استانها و شهرهای مختلف کشور نخبگان برجسته و انقلابی را به مردم معرفی کنید تا مایه امید مردم باشند.
,وی افزود: گاهی اوقات در فضای مجازی به بهانه انتقاد از این گروه و آن گروه، منافع ملی نشانه گرفته می شود که کاری ناصحیح است؛ امید و نشاط رکن اساسی یک جامعه است و کسی حق ندارد امید و نشاط جامعه را از آن بگیرد.
,سردار غیب پرور با بیان اینکه مهمترین موضوع در بقا حکومتها، همبستگی مردم و نشاط و امید است، گفت: به مسائلی که به امیدواری مردم کمک میکند بپردازید، معرفی نخبگان جامعه، کشاورزان، خانوادههای معظم شهدا، جانبازان، پزشکان، مهندسان و تلاشگران برای مردم را باید قدردانست و به مردم معرفی کرد.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین غیبپرور درپایان بر تلاش برای افزایش سواد فضای مجازی در بین مردم به ویژه جوانان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب کار بسیار دشواری است و دائما باید اقدامات دشمن در این عرصه را رصد کرد.
,
ضرغامی: حضور در فضای مجازی باید هوشمندانه و عالمانه باشد
, ضرغامی: حضور در فضای مجازی باید هوشمندانه و عالمانه باشد,عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: فضای مجازی یک زندگی جدید و متنوع است و ما خلاء بزرگی در زمینه فضای مجازی داریم که اگر کاری در این راستا انجام گیرد درست و با منطق باشد میتواند در جهت تقویت و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی موثر باشد.
,به گزارش مهندس سید عزت الله ضرغامی در همایش مدیران فضای مجازی سراسر کشور در مرکز فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین سخن می گفت، با بیان اینکه باید به مدیران این مجموعه به خاطر کار بزرگی که انجام میدهند طیبالله گفت، اظهار داشت: اهمیت فضای مجازی به قدری است که من پس از اتمام کارم در سازمان صدا و سیما برای خودم حریمی گذاشتم تا فقط در فضای مجازی فعال باشم و تا کنون هم در هیچ برنامهای در صدا و سیما علیرغم اصرار بسیار دوستان شرکت نکردهام.
,رئیس اسبق سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: این کار دو دلیل داشت، اول اینکه نمیخواستم شبههای به وجود آید که بگویند فلانی از این فضا استفاده میکند و دوم اینکه خواستم کمکی به مدیریت سازمان کرده باشم.
,ضرغامی ادامه داد: اما از این دو دلیل مهمتر این بود که من به عنوان یک فعال رسانهای و کارشناس رسانه، احساس کردم فضای مجازی مهم است و به این نتیجه رسیدم که حضورم باید در قالب فضای مجازی باشد تا بتوانم رفتارهای این فضا را دقیق تر حس کنم.
,وی اظهار داشت: علیرغم همه مشکلاتی که استکبار جهانی با شبکههای اجتماعی برای ما به وجود آورده، اما این فضا علی الظاهر به طور رایگان (البته منهای هزینه اینترنت) در اختیار همه قراردارد و می شود به نحو احسن از آن استفاده کرد.
,رئیس اسبق رسانه ملی، ادامه داد: حوزه فضای مجازی یک رسانه در کنار سایر رسانهها نیست، فضای مجازی یک زندگی جدید است که بشر آغاز کرده و دلیل این تعبیر رهبری که میفرمایند تا به حال اکتشافی به بزرگی فضای مجازی در زندگی بشر وجود نداشته و حتی اختراع برق هم به این بزرگی نبوده، همین است.
,ضرغامی تصریح کرد: امروز اکثریت مردم با پیامرسانهای همراه زندگی میکنند، پیامرسانهای همراه امروز یک سبک زندگی جدید را ارائه کردهاند، اپلیکیشنهایی که روز به روز قابلیتهای جدید ارائه میکنند که حتی با عقل انسان هم جور در نمیآید.
,وی با بیان اینکه همه باید سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص تحول را که ایشان در سمنان بیان فرمودند دوباره و بادقت بازخوانی کنند، گفت: همه ما اول باید با این فضا آشنا شویم، چرا که در این فضا بچهها از بزرگترها با سوادترند و دوم باید بتوانیم از این فضا استفاده کنیم.
,رئیس سابق سازمان صدا و سیما تصریح کرد: استفاده از این فضا به این معناست که ما باید در فضای مجازی هم آفند داشته باشیم و همپدافند و در مقابل تهاجم دشمن دفاع منفعلانه انجام ندهیم بلکه با دفاع خود ضربهای هم به دشمن وارد کنیم.
,ضرغامی افزود: بنای فضای مجازی بر کلید واژه شدن است، در این فضا ممکن است حرفها فراموش شود ولی کلید واژهها در ذهن میماند و بنا بر کلیشه کردن کلید واژهها است.
,وی با بیان اینکه جنس "فناوری" با "فنآوری" متفاوت است گفت: "فنآوری" بیشتر مربوط به تجهیزات است اما "فناوری" علم، دانش و مهارت استفاده از تجهیزات است که متاسفانه ما در فضای مجازی حتی در سطح مدیران کلان هم با مشکل عدم داشتن مهارت لازم روبهرو هستیم.
,عضو شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه ما باید دانش خودمان را در زمینه شبکههای اجتماعی بالا ببریم و در این کار دارای اجتهاد شویم، عنوان کرد: باید در کار رسانه و فضای مجازی صحبت همه را گوش کنیم و پس از آن اجتهاد کرده و عمل کنیم.
,ضرغامی ادامه داد: اجتهاد رسانهای در فضای مجازی بسیار مهمتر از رادیو و تلویزیون است و در این عرصه این شمایید که تشخیص میدهید چه بگویید و چگونه عمل کنید که البته در این کار دشمن از ما فعالتر است و متاسفانه در برخی بخش ها ما منفعل هستیم.
,وی یکی از مهارتهای استفاده از شبکههای اجتماعی را موجز بودن پیام دانست و گفت: در این بخش پیام، تصویر و ویدئو ها باید تاحد ممکن موجز و کوتاه باشد.
,وی تاکید کرد: یک بار از رهبر معظم انقلاب درباره تولیدات هنری سوال کردم و میخواستم نگاه ایشان را در خصوص قالب و محتوا بدانم، ایشان فرمودند قالب و محتوا دوبال مثل هم هستند و به یک اندازه اثر دارند و هر کدام ناقض باشد باعث میشود نتیجه چیزی شود خلاف آنچه در ذهن شما است.
,ضرغامی ادامه داد: به نظر من در فضای مجازی قالب و محتوا باهم یک بال هستند و یک بال دیگر قواعد انتشار است، قواعد انتشار در فضای مجازی بسیار مهم است و مانند لانچر و یک پرتابگر است که اگر نباشد نمیتوانیم مطالب مورد نظر خود را به مخاطب برسانیم.
,وی اظهار داشت: مخاطب محور بودن در هر رسانه ای اصل است، این موضوع در فضای مجازی حد و مرز ندارد باید نگاه کنیم به نیاز مخاطب که بخش زیادی از این نیاز به سرویس محور بودن باز میگردد.
,وی تصریح کرد: ما باید سرویس بدهیم اگر به مردم سرویس خوبی ارائه کنیم به سمت ما میآیند و امروز با توجه به فضای مجازی تعریفی که پیش از این از نشریات زرد بود وجود ندارد و این موضوع باید بازتعریف شود چرا که بخش عمده فضای مجازی مسائل "فان" و "جذاب" است.
,رئیس سابق سازمان صدا و سیما عنوان کرد: ما 40 مزیت نسبت رسانههای خارجی داریم و آنان نیز مزیت هایی دارند اما قطعا مزایای ما بیشتر است اما باید بتوانیم از آن استفاده کنیم؛ یکی از این مزیتها اطلاعات و اخبار سرویس محوری است که مردم در آنها به ما اطمینان دارند و آنها را فقط از طریق رسانههای داخلی پیگیری میکنند.
,ضرغامی گفت: در کشور مسائلی است که خانوادهها وقتی میخواهند مطلع شوند به سراغ رسانههای داخلی میآیند و به خارجیها در این زمینه اطمینانی ندارند، ما باید در حوزه کار مخاطب محور ببینیم مخاطب چه میخواهد و آن را به او منتقل کنیم.
,وی اظهار داشت: زمینه فعالیت شما مدیران چون استانی است باید توجه ویژهای به موضوعات بومی و استانی داشته باشید، موضوعات بومی و استانی شما میتوانند فوقالعاده جذاب باشند به شرطی که درست انتخاب شوند و حرف جدید برای گفتن داشته باشند.
,ضرغامی در خصوص حذف کانال های شبکه های اجتماعی گفت: به هیچ وجه برنامه ای برای حذف کانال های اجتماعی نیست. برای کانال های بالای 5 هزار عضو هم فعلا به صورت ریجیستری و ثبت است. بسیاری از کانال های مبتذل به وجود آمده و این قانون برای همه است که بتوانند فعالیت خود در این فضا را ثبت کنند.
,وی افزود: در این حوزه یکسری کانال های پورنو گرافی و مبتذل هستند که مسئولان از جمله رئیس جمهور محترم هم در این رابطه نظرشان بر برخورد با آنان است.
,
عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای:اختلاف برجامیان و نابرجامیان، اختلاف میان دو تفکر "سهم گیری" و "حق خواهی" است
, عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای:اختلاف برجامیان و نابرجامیان، اختلاف میان دو تفکر "سهم گیری" و "حق خواهی" است,عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای در نشست فصلی مدیران فضای مجازی بسیج، اظهار داشت: «اختلاف بر سر برجام و دعوای نابرجامیان و برجامیان اختلاف بر سر چند سانتریفیوژ نیست، بلکه محل اصلی نزاع که قدمتی به اندازه عمر انقلاب دارد، بر سر این است که آیا ورود دین در حاکمیت موجب کارآمدی نظام می شود یا این که دامنه دین باید در محدوده ی رفتارهای شخصی شهروندان محدود شده و برای تضمین کارآیی حکومت، نباید اجازه داد که دین در ارکان حاکمیت وارد شود».
,علی باقری افزود: «اختلاف بر سر این است که عده ای با ایستادگی بر مرام و رسالت امام راحل (ره)، بر پایبندی بر تفکر امام خمینی (ره) در زمینه ی حکومت دینی اصرار دارند، ولی عده-ای دیگر از پیگیری تفکر امام خمینی (ره) برای اداره ی جامعه بر اساس مبانی و معیارهای دینی خسته و پشیمان شده-اند».
,عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای تصریح کرد: «جالب است که در این نزاع و اختلاف «روشن بین ها» و کسانی که با پیروی از امام خمینی (ره) معتقد به ضرورت ورود دین در ارکان حاکمیت هستند و از دریچه ی «ارزش ها» بر عدم خدشه به حقوق، دستاوردها و فعالیت-های هسته ای اصرار دارند، در صف مخالفان برجام قرار گرفته اند، ولی «روشنفکرها» و کسانی که معتقد به نفی دین از حاکمیت هستند و صرفاً بر اساس معیارهای مادی، کارآمدی حاکمیت را مورد ارزیابی قرار داده و حتی پایبندی به ارزشها را در تضاد با رفاه و پیشرفت جامعه قلمداد می کنند، برای زیرپاگذاشته-شدن حقوق هسته ای ملت ایران، انهدام دستاوردهای هسته-ای و تعطیلی بسیاری از فعالیت های هسته ای جشن شادی برپا کرده و پایکوبی می کنند».
,وی افزود: «اگر پیامدهای برجام را صرفا به موضوع هستهای منحصر کنیم، قطعاً به خطا رفتهایم چراکه حتی امریکایی ها نیز ابعاد برجام را منحصر در موضوع هستهای نمی بینند».
,عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای با تشریح زمینه های اختلاف میان برجامیان و نابرجامیان و با اشاره به این که اختلاف دو طرف بر سر دو تفکر "سهم گیری" و "حق خواهی" است، اظهار داشت: «برجامیان معتقدند که جمهوری اسلامی، کشوری مانند دیگر اعضای جامعه-ی بین المللی است که باید الزامات و اقتضائات حاکم بر جهان را که توسط نظام سلطه طراحی شده و اجرا می شود، بپذیرد و بر این اساس باید هر آنچه را که نظام سلطه برای او مناسب می داند، هر چند که خلاف منافع ملی-اش هم باشد، قبول کند و آنچه را که مورد پذیرش نظام سلطه نیست، هر چند که عین منافع ملی-اش هم باشد، رها کند». باقری ادامه داد: «برجامیان مدعی هستند که چنانچه کشور از محدوده-ی مورد نظر نظام سلطه تخطی کند، با هزینه-ها، فشارها و تهدیدها مواجه خواهد شد، به گونه ای که در نهایت مجبور خواهد شد تا از پیگیری خواست خود صرف نظر نماید». باقری افزود: «برجامیان ادعا می-کنند تأمین منافع ملی در گرو پذیرش چارچوبی است که نظام سلطه برای ملت ایران روا می داند، لذا مردم ما باید به "سهم" خود در چارچوب اراده و خواست آمریکا اکتفا کرده و به ملتی "سهم گیر" تبدیل شوند».
,باقری در تبیین نگاه مخالفان برجام تصریح کرد: «نابرجامیان معتقدند که ظرفیت های بالقوه و بالفعل ملت ایران، سابقه تاریخی و پیشینه-ی تمدنی آن و نیز بروز و ظهور بسترها و زمینه های بی منتهای خلاقیت و شکوفایی جوانان ایرانی که برآمده از برکت انقلاب اسلامی است، ملت ایران را در جایگاه رفیعی در عرصه ی بین المللی قرار داده به گونه ای که پیروی از منویات نظام سلطه، نه تنها خلاف عقل و مبتنی بر تفکر قرون وسطایی است، بلکه موجب وهن ملت ایران و سرکوب استعدادها و خلاقیت های سرشار جوانان ایرانی است، لذا از همین رو بود که ملت ایران با رد کردن ترتیبات نظام سلطه برای ایران در دوره-ی قبل انقلاب، رژیم دست نشانده ی شاه را سرنگون کرد و سهمی را که امریکا برای ایران در تأمین نفت جهانی و ژاندارمی منطقه تعیین کرده بود، نپذیرفت و برای استیفای "حق" خود در مقابل امریکا ایستاد و با پایمردی بر "حق" خود در پی تأمین منافع ملی برآمد».
,باقری افزود: «بر همین اساس نابرجامیان معتقدند که پذیرش "سهم" در نظام بین الملل، نه تنها تأمین کننده ی منافع ملی نیست، بلکه تضمین کننده ی منافع امریکا و نظام سلطه است».
,باقری در تبیین موضع نظام سلطه در قبال "حق-خواهی" ملت ایران گفت: «امریکا در طول 38 سال گذشته و به بهانه های مختلف با تحمیل هزینه-ها و اعمال فشارها در صدد بوده است تا پایبندی ملت ایران بر "حق" خود را هزینه مند نموده و آنها را به پذیرش "سهم" تعیین-شده وادار نماید، اما آن چیزی که جای تأسف دارد این است که برخی از "روشنفکرها" عملاً در مقام پیاده نظام امریکا در ایران، بیشترین تلاشها را برای انصراف ملت ایران از "حقوق" خود داشته اند و هر کس و جریانِ "روشن بین" را که حامی استیفای حقوق ملت ایران باشد، به دروغ "تندرو"، "افراطی" و "ضد منافع ملی" معرفی نموده و هر کس و جریان را که ذلیلانه "سهم" تعیین شده از سوی امریکا برای ملت ایران را می پذیرند، "عاقل"، "معتدل" و "حامی منافع ملی" جلوه می دهند».
,باقری با اشاره به ظرفیت های پایان ناپذیری که انقلاب اسلامی فراروی ملت ایران گشود، اظهار داشت: «انقلاب اسلامی با تزریق خودباوری و اعتماد به نفس به ملت ایران، ظرفیت های نهفته ی این ملت را شکوفا نمود، اما متأسفانه پس از 38 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، برخی با تحقیر توانمندی-های ملت ایران و نیز انکار دستاوردهای عینی و ملموس علمی، فناوری و صنعتی ملت ایران که حتی دشمنان این ملت را واردار به اذعان به این توانمندی-ها به-ویژه در عرصه-های هسته ای و موشکی نموده است، در مقام عمل بر این گزاره-ی مرتجعانه تأکید دارند که "اتکا به ملت بن بست است" و "بیگانه راه حل است"». باقری افزود: «برای بسیاری از مردم ما این سئوال مطرح است که چرا کشوری که میتواند در زمینه-ی هستهای در مرزهای دانش، فناوری و صنعت جهانی گام گذارد و یا در عرصه-ی نظامی به یک قدرت غیرقابل انکار موشکی در دنیا تبدیل شود، در صنعت خودروسازی چنین وضع فاجعه باری را دارد؟ پاسخ این سئوال این است که مدیریت انقلابی و مؤمن به ارزش-ها در صنایع هستهای و موشکی که خالصانه به اهداف و آرمان های امام خمینی (ره) در نظر و عمل باور داشته اند، رمز پیشرفت و موفقیت این عرصه های فناوری و صنعت بوده است.».
,وی با اشاره به هوشمندی دشمن در تقابل با انقلاب اسلامی اظهار داشت: «امریکا که از برخورد سخت افزاری با انقلاب اسلامی ناتوان و درمانده شده است، با دست گذاشتن بر روی نقاط قوت نظام تلاش دارد تا جمهوری اسلامی را خالی از این نقاط قوت نموده و سپس این گزاره را در ذهن مردم جا بیندازد که "جمهوری اسلامی توانایی اداره ی جامعه بر اساس نیازها و اقتضائات امروزی را ندارد" و در یک کلام "دین موجب ناکارآمدی حاکمیت است"». باقری افزود: «هدف اصلی امریکا در برجام و گرفتن توانمندی هسته ای از ایران، ناکارآمد نشان دادن نظام دینی در تأمین نیازها و اقتضائات برای رفاه و پیشرفت جامعه بوده است و اتهام سلاح هسته ای صرفاً بهانه و سرپوشی برای این هدف راهبردی نظام سلطه بوده است».
,
زندی: بسیج در ارتقاء سواد فضای مجازی مردم تلاش خواهد کرد
, زندی: بسیج در ارتقاء سواد فضای مجازی مردم تلاش خواهد کرد,مسئول مرکز فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین گفت: ارتقاء سطح سواد فضای مجازی و استفاده از فناوری های نوین ارتباطی در بین مردم خصوصا" نسل جوان و نوجوان باید مورد اهتمام جدی همه بخش ها باشد و بسیج تلاش می کند نقش مهمی در ارتقاء سواد فضای مجازی مردم ایفا کند.
,حمیدرضا زندی در نشست مدیران فضای مجازی بسیج سراسر کشور در تهران، افزود: امروز فعالیت های متعددی در فضای مجازی انجام می شود و بسیاری از محتواهای این فضا مناسب حال کودکان و نوجوانان نیست از این رو باید نهضت آموزش ملی سواد فضای مجازی شکل بگیرد.
,وی ادامه داد: بسیج به عنوان گسترده ترین نهاد مردمی همانند بسیاری از امور به کمک مردم آمده و در تلاش هستیم حرکت ملی آموزشی با محوریت فضای مجازی را تحت عنوان سواد فضای مجازی در کشور گسترده کنیم که مردم و کاربران به ویژه نسل جوان و نوجوان در این راستا با هشیاری و آگاهی بیشتر به این عرصه ورود کنند.
,زندی تاکید کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند: باید با استفاده از توانایی ها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
,مسئول مرکز فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین از درخواست های مکرر مردم برای ترک اعتیاد فرزندانشان به فضای مجازی به ویژه شبکه های اجتماعی و بازی های رایانه ای و آنلاین خبر داد و گفت: متاسفانه گاهی افرادی در این فضا بیش از 15 الی 16 ساعت مستمر و یک سره در این فضای رها و بی قانون حضور دارند و آسیب های روحی، روانی، جسمی و حرکتی این پدیده دامن بسیاری را گرفته است.
,وی باتاکید بر لزوم اقدامات ایجابی و آگاهی بخش به مردم به ویژه خانواده ها در این راستا گفت: تقریبا" همه مسئولان ارشد کشور روی این نقطه متفق القولند که فضای مجازی ظرفیت ها، قابلیت ها و درکنار آن آسیب ها و تهدیدات جدی دارد اما عزم جدی برای مقابله با تهدیدات این حوزه دیده نمی شود و اقدامات هدفمند، هوشمندانه و موثر نیست.
,زندی استفاده از ظرفیت گسترده رسانه های الکترونیکی، مکتوب و صوتی و تصویری را در کنار رسانه های مجازی مهم خواند و گفت: حجم گسترده ای از اطلاعات و اخبار راست و دروغ و کذب و شایعه و جوسازی و جریان سازی در این فضا وجود دارد که تشخیص آن برای بسیاری از مردم دشوار است و حتی گاهی اهل فن و متخصصین رسانه و فضای مجازی هم به اشتباه می افتند.
,مسئول مرکز فضای مجازی سازمان بسیج راه حل این مسئله را توجه همه به سواد فضای مجازی و رعایت چهارچوب های قانونی و اخلاقی دانست و تصریح کرد: همه باید با حساسیت به دنبال تحقق این مسئله باشند که هرکاری اگر چهارچوب نداشته باشد زمینه افزایش دروغ، کذب و رواج شایعه و بستر نفوذ را فراهم می کند از این رو باید با آگاهی بخشی به مردم، نسل جوان و نوجوان و حتی کودکان آنان را مصونیت بخشید.
,وی در این نشست با تقدیر از تلاش مدیران قرارگاه های فضای مجازی استان ها خواستار بهره گیری هرچه بیشتر از ظرفیت فعالان فضای مجازی در راستای هم افزایی برای حرکت ملی آموزش سواد فضای مجازی و کمک به اطلاع رسانی شفاف و صادقانه شد.
,زندی با تقدیر از تلاش ها و زحمات سردار نقدی رئیس سابق سازمان بسیج برای تشکیل و راه اندازی این مرکز، از تداوم نگاه استراتژیک بسیج به حوزه فضای مجازی از سوی رئیس جدید این سازمان خبرداد و گفت: خوشبختانه سردار غیب پرور با این حوزه آشنایی جدی و بسیار خوبی دارند و دیدگاهی که ایشان به این حوزه دارند دیدگاهی تاثیرگذار، عملیاتی و امیدآفرین است که امیدواریم بتوانیم در راستای آن حرکت کنیم.
,
همچنین محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور در این نشست، مطالب مهمی پیرامون فساد اقتصادی و تدوین نظام بانکی کشور ارائه کرد.
,
انتهای پیام/ط
]