هواشناسی بروجرد نسبت به آبگرفتگی معابر هشدار داد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازتاب بروجرد  "بهروز یاراحمدی" رئیس هواشناسی بروجرد  گفت: از امشب سامانه بارشی در منطقه فعال می شود که این سامانه با بارش برف و باران همراه خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, "بهروز یاراحمدی" رئیس هواشناسی بروجرد  , گفت: از امشب سامانه بارشی در منطقه فعال می شود که این سامانه با بارش برف و باران همراه خواهد بود.,


وی اضافه کرد: این سامانه تا روز دوشنبه در بروجرد فعال است که با کاهش دمای هوا و آبگرفتگی معابر همراه است.

,
,


به گفته وی میزان بارش های سال زراعی 256 میلیمتر است که نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و امیدواریم با این بارشها میزان بارندگی افزایش یابد.

,
,


یاراحمدی حداقل دمای امروز را یک درجه زیر صفر و حداکثر را 10 درجه بالای صفر اعلام کرد و افزود: هم اکنون دمای هوا 8 درجه بالای صفر است که نسبت به روز گذشته سه درجه افزایش یافته است.

,
,


وی آسمانی ابری همراه با باراش برف و باران، وزش باد و کاهش دما را برای 24 ساعت آینده در بروجرد پیش بینی کرد.

,
,


انتهای پیام/

,
]
رئیس هواشناسی بروجرد گفت: از امشب با ورود سیستم بارشی، برف و باران در بروجرد آغاز می شود که آبگرفتگی معابر دور از انتظار نیست.