به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «طنین شهر» ، یکتا حسینی، کارشناس طب سنتی در خصوص خواص زیتون اظهار داشت: زیتون یکی از خوراکی هایی است که از سوی طب سنتی میل آن همراه با غذا منعی ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین شهر,
وی افزود: طبع زیتون گرم و معتدل است و برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده است. حسینی با اشاره به توصیه های طب اسلامی در خصوص گنجاندن زیتون در رژیم غذایی گفت: پیامبر (ص) مصرف زیتون را عامل خوش خلقی و رفع اندوه دانستند و دانشمندان نیز اخیرا به تاثیر این خوراکی (گیاه - میوه) در تقویت اعصاب دست یافته اند.
,
این کارشناس طب سنتی در ادامه سایر خواص اثبات شده زیتون را برشمرد و افزود: کاهش فشار خون، افزایش کلسترول خوب، رفع آب مرواریدچشم، چربی سوزی و رفع کم خونی از جمله تغییر اتی هستند که با مصرف زیتون همراه غذا در بدن ایجاد می شود. یکتا حسینی زیتون کنسرو شده را فاقد ارزش غذایی دانست و گفت: در مرحله فرآوری زیتون ها از انواع مواد نگهدارنده اسیدی استفاده می شود که مانع پایداری خواص زیتون در نوع کنسرو شده آن می شود.
,
این کارشناس طب سنتی در پایان تفاوت بین زیتون ها را در میزان روغن آن ها عنوان کرد و گفت: ریزی و درشتی و رنگ ظاهری زیتون ها هیچ تفاوتی در خواص و ویتامینن های آن ایجاد نمی کند.
,
,
انتهای پیام/
]