سینمای دفاع مقدس نیازمند فیلمنامه و سوژه‌های روز با مفهوم ایثار و شهادت است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار؛ مصطفی اصلانی نویسنده حوزه دفاع مقدس و کارشناس فرهنگی در گفتگو با کوله بار با بیان اینکه سینمای دفاع مقدس همانند هر پدیده اجتماعی و فرهنگی دیگر و بر اساس مقتضیات مختلف طی سه دهه گذشته با اوج و فرودهای مختلفی همراه بوده است، گفت: اوج آن را می‌توان دهه ۶۰ و ۷۰ و سیر افتان و خیزان آن را دهه ۸۰ است ولی جشنواره فیلم مقاومت فارغ از همه افت‌وخیزها توانسته این سینما را در منظر مردم و هنرمندان همچنان زنده و پویا نگه دارد.

,  شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  کوله بار, کوله بار, کوله بار,
 
,
وی بابیان اینکه جشنواره فیلم مقاومت انگیزه‌ای و بستری مناسب برای فیلم‌سازان علاقه‌مند به این حوزه است، خاطرنشان کرد: سال‌هایی که جشنواره فیلم دفاع مقدس تعطیل شد آثار سینمای مقدس افت کرد و پس از چند سال وقفه وقتی این جشنواره دوباره به همت بنیاد فرهنگی روایت احیا شد، روند تولید آثار دفاع مقدس نیز سیری صعودی به خود گرفت.
,
 
,
این نویسنده یادآور شد: درباره جشنواره فیلم مقاومت نیز نکات مثبت و منفی مختلف و زیادی برای ارزیابی وجود دارد، حتی خود این جشنواره برای رسیدن به حداکثر تأثیرگذاری باید از جهات مختلف موردبررسی، نقد، ارزیابی و آسیب‌شناسی قرار گیرد.
,
 
,
وی افزود: سینمای دفاع مقدس نیازمند فیلمنامه و سوژه های روز متناسب با مفهوم دفاع مقدس و ایثار و شهادت است و در این صورت، می توانیم باعث افزایش مخاطبان سینمای دفاع مقدس شویم و روند این سینما را روز به روز در حال پیشرفت و ترقی ببینیم.
]
اصلانی گفت: سینمای دفاع مقدس نیازمند فیلمنامه و سوژه های روز متناسب با مفهوم دفاع مقدس و ایثار و شهادت است و در این صورت، می توانیم باعث افزایش مخاطبان سینمای دفاع مقدس شویم