برگزاری دوره آموزش بهداشت فرآورده‌ خام دامی در بزرگترین واحد صنعتی تولید غذا
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی شایسته رئیس اداره دامپزشکی طرقبه شاندیز در گفتگو با طرقبه‌نیوز، از برگزاری کلاس آموزشی بهداشت گوشت و فرآورده‌های خام دامی ویژه کارکنان واحد صنعتی تهیه غذای فرا پخت خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه‌نیوز,

 

,

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری کلاسهای آموزشی ارتقای سطح دانش و شناخت بیماری‌های مشترک قابل انتقال از طریق فرآورده های خام دامی و روش پیشگیری از آن برای کارکنان مراکز پخت و عرضه غذا است گفت: رعایت نکات بهداشتی باعث افزایش کیفیت فراورده گوشتی مورد استفاده می شود.

,

 

,

شایسته اظهار کرد: این واحد در شهرک صنعتی شهرستان طرقبه شاندیز واقع شده و یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی تولید غذا با  ظرفیت 90 هزار پرس در روز است که با توجه به وجود باغ تالارها و رستوران‌های بسیار زیاد در شهرستان و همچنین حضور مسافران کلان شهر مشهد، استعدادی در زمینه تولید و عرضه غذای بهداشتی با قیمت مناسب در استان به شمار می آید.

,

 

,

رئیس اداره دامپزشکی طرقبه شاندیز تصریح کرد: در این کلاس آموزشی کارشناسان شبکه دامپزشکی با ارائه مطالب مربوطه در قالب اسلایدهای آموزشی در خصوص روشهای بهداشتی در زمینه تهیه، حمل و نگهداری فرآورده های گوشتی و سایر فراورده های خام دامی و همچنین در خصوص بیماری های قابل انتقال از طریق این فرآورده ها مانند تب کریمه کنگو و سایر بیماری های انگلی توضیحاتی را ارائه کردند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
رئیس اداره دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: دوره آموزش بهداشت فرآورده‌ خام دامی در بزرگترین واحد صنعتی تولید غذا در شهرک صنعتی شهرستان طرقبه شاندیز و یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی تولید غذا با ظرفیت 90 هزار پرس در روز برگزار می شود.