به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آراز سسی ؛ جشنواره مدرسه عشق در بخش های مختلف ازجمله، گلدوزی،گلبافی، آشپزی، تزئیین سفره عقد، صنایع دستی، بافندگی، خیاطی و محصولات فرهنگی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آراز سسی ؛,,
در حاشیه این مراسم ، خانم الهیاری گفت: این جشنواره با هدف شناسایی، معرفی و ارتقا توانمندی و ظرفیت های بسیجیان خواهر حوزه شهیده کرجو پلدشت و در حوزههای مختلف، تحت عنوان "مدرسه عشق"برگزار گردید.
,,
وی بیکاری را یکی از مشکلات بسیجیان برشمرد و افزود: برگزاری این جشنواره فرصت مناسبی است تا بسیجیان توانمندی و خلاقیت های خود را در همه عرصه ها نشان دهند.
,,
فرمانده حوزه خواهران شهید کرجو شهر نازک در پایان خاطر نشان کرد: بسیجیان خلاق و تواتمند که بیکار هستند براساس اولویت و داشتن شرایط لازم، جهت دریافت وام خود اشتغالی به بسیج سازندگی ناحیه معرفی خواهند شد.
,,
در پایان این جشنواره از طرحهای برتر با اهداء لوح و هدایایی تجلیل بعمل آمد.
,,
تصاویر منتخب به شرح ذیل می باشد . . .
,