1450 هکتار شهرستان سرایان زیر کشت جو
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، موسی سلیمانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان درجمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات کشت جو از مهرماه سال جاری در اراضی کشاورزی شهرستان سرایان آغاز و پیش بینی می شود در سال زراعی جاری حدود یک هزار و ۴۵۰هکتار از اراضی این شهرستان به کشت جو اختصاص پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  خاورستان,  , خاورستان, خاورستان, ، , موسی سلیمانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان درجمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات کشت جو از مهرماه سال جاری در اراضی کشاورزی شهرستان سرایان آغاز و پیش بینی می شود در سال زراعی جاری حدود یک هزار و ۴۵۰هکتار از اراضی این شهرستان به کشت جو اختصاص پیدا کند.,

 

وی افزود: در کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می‌شود از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب بوده و درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل تاکید می‌شود از بذرهای اصلاح شده استفاده شود.

 

سلیمانی عنوان کرد: رقم مناسب برای کشت جو در شهرستان سرایان شامل ریحان، نصرت و نیک است.
 

وی عنوان کرد: رقم نصرت و نیک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده و انتخاب این رقم بدلیل مقاومت به خوابیدگی، مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: میزان بذر جو مورد نیاز در هر هکتار 150 تا 180 کیلوگرم برای هر هکتار در نظر گرفته می‌شود.
 

سلیمانی بیان کرد: از جمله عوامل موثر در افزایش عملکرد جو، تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز برای این محصول بوده و جو در طول رشد خود به مقدار قابل توجهی ازت نیاز دارد و بعد از ازت، فسفر و پتاس از جمله عوامل ضروری برای رشد محصول جو به شمار می‌آید که بایستی در اختیار گیاه قرار گیرد.
 

وی با بیان اینکه میزان مصرف کودهای شیمیایی بسته به آنالیز و تجزیه خاک دارد، افزود: در منطقه سرایان به طور معمول کود ازته 200تا 250 کیلوگرم در هکتار به صورت تقسیطی در سه مرحله ، کودفسفاته 100 تا 150 کیلوگرم در هکتار و کود پتاسه 50 تا 100 کیلوگرم در ابتدای فصل کشت توصیه می‌شود.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: پیش بینی می‌شود با این سطح زیر کشت سه هزار و 350 تن جو در اردیبهشت ماه سال آینده برداشت شود.
 

سلیمانی بیان کرد: متوسط برداشت جو در هکتار را در شهرستان سرایان 2.3 تن خواهد بود.

 

وی با تاکید بر رشد کلزا در شهرستان سرایان ادامه داد : با توجه به افزایش سه برابری کشت کلزا و اینکه امسال 200 هکتار کشت کلزا در سرایان صورت خواهد گرفت میزان کشت جو در اراضی کشاورزی سرایان تفاوت چندانی نداشته است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد:  یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.
 

سلیمانی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیر کشت جوی سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ هکتاربوده که  از این سطح زیر کشت سه هزار و 200 تن جو برداشت شده است و بیشتر جوی تولیدی شهرستان سرایان به مصرف خوراک دام می‌رسد.
 

وی یادآور شد: کشاورزان محصول خود را در مقابل حوادث غیرمترقبه بیمه کنند تا درصورت بروز حادثه گوشه ای از خسارت آنها جبران شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد: جوکاران در این فصل در تلاش هستند تا علاوه بر ارتقاء کیفیت محصول تولیدی خود میزان برداشت جو در واحد سطح را افزایش دهند.

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: در کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می‌شود از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب بوده و درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل تاکید می‌شود از بذرهای اصلاح شده استفاده شود.

 

سلیمانی عنوان کرد: رقم مناسب برای کشت جو در شهرستان سرایان شامل ریحان، نصرت و نیک است.
 

وی عنوان کرد: رقم نصرت و نیک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده و انتخاب این رقم بدلیل مقاومت به خوابیدگی، مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: میزان بذر جو مورد نیاز در هر هکتار 150 تا 180 کیلوگرم برای هر هکتار در نظر گرفته می‌شود.
 

سلیمانی بیان کرد: از جمله عوامل موثر در افزایش عملکرد جو، تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز برای این محصول بوده و جو در طول رشد خود به مقدار قابل توجهی ازت نیاز دارد و بعد از ازت، فسفر و پتاس از جمله عوامل ضروری برای رشد محصول جو به شمار می‌آید که بایستی در اختیار گیاه قرار گیرد.
 

وی با بیان اینکه میزان مصرف کودهای شیمیایی بسته به آنالیز و تجزیه خاک دارد، افزود: در منطقه سرایان به طور معمول کود ازته 200تا 250 کیلوگرم در هکتار به صورت تقسیطی در سه مرحله ، کودفسفاته 100 تا 150 کیلوگرم در هکتار و کود پتاسه 50 تا 100 کیلوگرم در ابتدای فصل کشت توصیه می‌شود.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: پیش بینی می‌شود با این سطح زیر کشت سه هزار و 350 تن جو در اردیبهشت ماه سال آینده برداشت شود.
 

سلیمانی بیان کرد: متوسط برداشت جو در هکتار را در شهرستان سرایان 2.3 تن خواهد بود.

 

وی با تاکید بر رشد کلزا در شهرستان سرایان ادامه داد : با توجه به افزایش سه برابری کشت کلزا و اینکه امسال 200 هکتار کشت کلزا در سرایان صورت خواهد گرفت میزان کشت جو در اراضی کشاورزی سرایان تفاوت چندانی نداشته است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد:  یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.
 

سلیمانی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیر کشت جوی سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ هکتاربوده که  از این سطح زیر کشت سه هزار و 200 تن جو برداشت شده است و بیشتر جوی تولیدی شهرستان سرایان به مصرف خوراک دام می‌رسد.
 

وی یادآور شد: کشاورزان محصول خود را در مقابل حوادث غیرمترقبه بیمه کنند تا درصورت بروز حادثه گوشه ای از خسارت آنها جبران شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد: جوکاران در این فصل در تلاش هستند تا علاوه بر ارتقاء کیفیت محصول تولیدی خود میزان برداشت جو در واحد سطح را افزایش دهند.

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: در کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می‌شود از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب بوده و درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل تاکید می‌شود از بذرهای اصلاح شده استفاده شود.

 

سلیمانی عنوان کرد: رقم مناسب برای کشت جو در شهرستان سرایان شامل ریحان، نصرت و نیک است.
 

وی عنوان کرد: رقم نصرت و نیک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده و انتخاب این رقم بدلیل مقاومت به خوابیدگی، مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: میزان بذر جو مورد نیاز در هر هکتار 150 تا 180 کیلوگرم برای هر هکتار در نظر گرفته می‌شود.
 

سلیمانی بیان کرد: از جمله عوامل موثر در افزایش عملکرد جو، تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز برای این محصول بوده و جو در طول رشد خود به مقدار قابل توجهی ازت نیاز دارد و بعد از ازت، فسفر و پتاس از جمله عوامل ضروری برای رشد محصول جو به شمار می‌آید که بایستی در اختیار گیاه قرار گیرد.
 

وی با بیان اینکه میزان مصرف کودهای شیمیایی بسته به آنالیز و تجزیه خاک دارد، افزود: در منطقه سرایان به طور معمول کود ازته 200تا 250 کیلوگرم در هکتار به صورت تقسیطی در سه مرحله ، کودفسفاته 100 تا 150 کیلوگرم در هکتار و کود پتاسه 50 تا 100 کیلوگرم در ابتدای فصل کشت توصیه می‌شود.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: پیش بینی می‌شود با این سطح زیر کشت سه هزار و 350 تن جو در اردیبهشت ماه سال آینده برداشت شود.
 

سلیمانی بیان کرد: متوسط برداشت جو در هکتار را در شهرستان سرایان 2.3 تن خواهد بود.

 

وی با تاکید بر رشد کلزا در شهرستان سرایان ادامه داد : با توجه به افزایش سه برابری کشت کلزا و اینکه امسال 200 هکتار کشت کلزا در سرایان صورت خواهد گرفت میزان کشت جو در اراضی کشاورزی سرایان تفاوت چندانی نداشته است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد:  یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.
 

سلیمانی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیر کشت جوی سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ هکتاربوده که  از این سطح زیر کشت سه هزار و 200 تن جو برداشت شده است و بیشتر جوی تولیدی شهرستان سرایان به مصرف خوراک دام می‌رسد.
 

وی یادآور شد: کشاورزان محصول خود را در مقابل حوادث غیرمترقبه بیمه کنند تا درصورت بروز حادثه گوشه ای از خسارت آنها جبران شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد: جوکاران در این فصل در تلاش هستند تا علاوه بر ارتقاء کیفیت محصول تولیدی خود میزان برداشت جو در واحد سطح را افزایش دهند.

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: در کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می‌شود از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب بوده و درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل تاکید می‌شود از بذرهای اصلاح شده استفاده شود.

 

سلیمانی عنوان کرد: رقم مناسب برای کشت جو در شهرستان سرایان شامل ریحان، نصرت و نیک است.
 

وی عنوان کرد: رقم نصرت و نیک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده و انتخاب این رقم بدلیل مقاومت به خوابیدگی، مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: میزان بذر جو مورد نیاز در هر هکتار 150 تا 180 کیلوگرم برای هر هکتار در نظر گرفته می‌شود.
 

سلیمانی بیان کرد: از جمله عوامل موثر در افزایش عملکرد جو، تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز برای این محصول بوده و جو در طول رشد خود به مقدار قابل توجهی ازت نیاز دارد و بعد از ازت، فسفر و پتاس از جمله عوامل ضروری برای رشد محصول جو به شمار می‌آید که بایستی در اختیار گیاه قرار گیرد.
 

وی با بیان اینکه میزان مصرف کودهای شیمیایی بسته به آنالیز و تجزیه خاک دارد، افزود: در منطقه سرایان به طور معمول کود ازته 200تا 250 کیلوگرم در هکتار به صورت تقسیطی در سه مرحله ، کودفسفاته 100 تا 150 کیلوگرم در هکتار و کود پتاسه 50 تا 100 کیلوگرم در ابتدای فصل کشت توصیه می‌شود.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: پیش بینی می‌شود با این سطح زیر کشت سه هزار و 350 تن جو در اردیبهشت ماه سال آینده برداشت شود.
 

سلیمانی بیان کرد: متوسط برداشت جو در هکتار را در شهرستان سرایان 2.3 تن خواهد بود.

 

وی با تاکید بر رشد کلزا در شهرستان سرایان ادامه داد : با توجه به افزایش سه برابری کشت کلزا و اینکه امسال 200 هکتار کشت کلزا در سرایان صورت خواهد گرفت میزان کشت جو در اراضی کشاورزی سرایان تفاوت چندانی نداشته است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد:  یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.
 

سلیمانی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیر کشت جوی سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ هکتاربوده که  از این سطح زیر کشت سه هزار و 200 تن جو برداشت شده است و بیشتر جوی تولیدی شهرستان سرایان به مصرف خوراک دام می‌رسد.
 

وی یادآور شد: کشاورزان محصول خود را در مقابل حوادث غیرمترقبه بیمه کنند تا درصورت بروز حادثه گوشه ای از خسارت آنها جبران شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد: جوکاران در این فصل در تلاش هستند تا علاوه بر ارتقاء کیفیت محصول تولیدی خود میزان برداشت جو در واحد سطح را افزایش دهند.

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: در کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می‌شود از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب بوده و درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل تاکید می‌شود از بذرهای اصلاح شده استفاده شود.

 

سلیمانی عنوان کرد: رقم مناسب برای کشت جو در شهرستان سرایان شامل ریحان، نصرت و نیک است.
 

وی عنوان کرد: رقم نصرت و نیک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده و انتخاب این رقم بدلیل مقاومت به خوابیدگی، مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: میزان بذر جو مورد نیاز در هر هکتار 150 تا 180 کیلوگرم برای هر هکتار در نظر گرفته می‌شود.
 

سلیمانی بیان کرد: از جمله عوامل موثر در افزایش عملکرد جو، تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز برای این محصول بوده و جو در طول رشد خود به مقدار قابل توجهی ازت نیاز دارد و بعد از ازت، فسفر و پتاس از جمله عوامل ضروری برای رشد محصول جو به شمار می‌آید که بایستی در اختیار گیاه قرار گیرد.
 

وی با بیان اینکه میزان مصرف کودهای شیمیایی بسته به آنالیز و تجزیه خاک دارد، افزود: در منطقه سرایان به طور معمول کود ازته 200تا 250 کیلوگرم در هکتار به صورت تقسیطی در سه مرحله ، کودفسفاته 100 تا 150 کیلوگرم در هکتار و کود پتاسه 50 تا 100 کیلوگرم در ابتدای فصل کشت توصیه می‌شود.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: پیش بینی می‌شود با این سطح زیر کشت سه هزار و 350 تن جو در اردیبهشت ماه سال آینده برداشت شود.
 

سلیمانی بیان کرد: متوسط برداشت جو در هکتار را در شهرستان سرایان 2.3 تن خواهد بود.

 

وی با تاکید بر رشد کلزا در شهرستان سرایان ادامه داد : با توجه به افزایش سه برابری کشت کلزا و اینکه امسال 200 هکتار کشت کلزا در سرایان صورت خواهد گرفت میزان کشت جو در اراضی کشاورزی سرایان تفاوت چندانی نداشته است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد:  یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.
 

سلیمانی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیر کشت جوی سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ هکتاربوده که  از این سطح زیر کشت سه هزار و 200 تن جو برداشت شده است و بیشتر جوی تولیدی شهرستان سرایان به مصرف خوراک دام می‌رسد.
 

وی یادآور شد: کشاورزان محصول خود را در مقابل حوادث غیرمترقبه بیمه کنند تا درصورت بروز حادثه گوشه ای از خسارت آنها جبران شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد: جوکاران در این فصل در تلاش هستند تا علاوه بر ارتقاء کیفیت محصول تولیدی خود میزان برداشت جو در واحد سطح را افزایش دهند.

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: در کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می‌شود از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب بوده و درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل تاکید می‌شود از بذرهای اصلاح شده استفاده شود.

 

سلیمانی عنوان کرد: رقم مناسب برای کشت جو در شهرستان سرایان شامل ریحان، نصرت و نیک است.
 

وی عنوان کرد: رقم نصرت و نیک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده و انتخاب این رقم بدلیل مقاومت به خوابیدگی، مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: میزان بذر جو مورد نیاز در هر هکتار 150 تا 180 کیلوگرم برای هر هکتار در نظر گرفته می‌شود.
 

سلیمانی بیان کرد: از جمله عوامل موثر در افزایش عملکرد جو، تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز برای این محصول بوده و جو در طول رشد خود به مقدار قابل توجهی ازت نیاز دارد و بعد از ازت، فسفر و پتاس از جمله عوامل ضروری برای رشد محصول جو به شمار می‌آید که بایستی در اختیار گیاه قرار گیرد.
 

وی با بیان اینکه میزان مصرف کودهای شیمیایی بسته به آنالیز و تجزیه خاک دارد، افزود: در منطقه سرایان به طور معمول کود ازته 200تا 250 کیلوگرم در هکتار به صورت تقسیطی در سه مرحله ، کودفسفاته 100 تا 150 کیلوگرم در هکتار و کود پتاسه 50 تا 100 کیلوگرم در ابتدای فصل کشت توصیه می‌شود.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: پیش بینی می‌شود با این سطح زیر کشت سه هزار و 350 تن جو در اردیبهشت ماه سال آینده برداشت شود.
 

سلیمانی بیان کرد: متوسط برداشت جو در هکتار را در شهرستان سرایان 2.3 تن خواهد بود.

 

وی با تاکید بر رشد کلزا در شهرستان سرایان ادامه داد : با توجه به افزایش سه برابری کشت کلزا و اینکه امسال 200 هکتار کشت کلزا در سرایان صورت خواهد گرفت میزان کشت جو در اراضی کشاورزی سرایان تفاوت چندانی نداشته است.
 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد:  یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.
 

سلیمانی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیر کشت جوی سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ هکتاربوده که  از این سطح زیر کشت سه هزار و 200 تن جو برداشت شده است و بیشتر جوی تولیدی شهرستان سرایان به مصرف خوراک دام می‌رسد.
 

وی یادآور شد: کشاورزان محصول خود را در مقابل حوادث غیرمترقبه بیمه کنند تا درصورت بروز حادثه گوشه ای از خسارت آنها جبران شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد: جوکاران در این فصل در تلاش هستند تا علاوه بر ارتقاء کیفیت محصول تولیدی خود میزان برداشت جو در واحد سطح را افزایش دهند.

انتهای پیام/

,

 

,

وی افزود: در کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می‌شود از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند.

,

 

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب بوده و درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل تاکید می‌شود از بذرهای اصلاح شده استفاده شود.

,

 

,

سلیمانی عنوان کرد: رقم مناسب برای کشت جو در شهرستان سرایان شامل ریحان، نصرت و نیک است.
 

,
,

وی عنوان کرد: رقم نصرت و نیک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده و انتخاب این رقم بدلیل مقاومت به خوابیدگی، مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن است.
 

,
,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: میزان بذر جو مورد نیاز در هر هکتار 150 تا 180 کیلوگرم برای هر هکتار در نظر گرفته می‌شود.
 

,
,

سلیمانی بیان کرد: از جمله عوامل موثر در افزایش عملکرد جو، تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز برای این محصول بوده و جو در طول رشد خود به مقدار قابل توجهی ازت نیاز دارد و بعد از ازت، فسفر و پتاس از جمله عوامل ضروری برای رشد محصول جو به شمار می‌آید که بایستی در اختیار گیاه قرار گیرد.
 

,
,

وی با بیان اینکه میزان مصرف کودهای شیمیایی بسته به آنالیز و تجزیه خاک دارد، افزود: در منطقه سرایان به طور معمول کود ازته 200تا 250 کیلوگرم در هکتار به صورت تقسیطی در سه مرحله ، کودفسفاته 100 تا 150 کیلوگرم در هکتار و کود پتاسه 50 تا 100 کیلوگرم در ابتدای فصل کشت توصیه می‌شود.
 

,
,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: پیش بینی می‌شود با این سطح زیر کشت سه هزار و 350 تن جو در اردیبهشت ماه سال آینده برداشت شود.
 

,
,

سلیمانی بیان کرد: متوسط برداشت جو در هکتار را در شهرستان سرایان 2.3 تن خواهد بود.

,

 

,

وی با تاکید بر رشد کلزا در شهرستان سرایان ادامه داد : با توجه به افزایش سه برابری کشت کلزا و اینکه امسال 200 هکتار کشت کلزا در سرایان صورت خواهد گرفت میزان کشت جو در اراضی کشاورزی سرایان تفاوت چندانی نداشته است.
 

,
,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد:  یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.
 

,
,

سلیمانی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیر کشت جوی سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ هکتاربوده که  از این سطح زیر کشت سه هزار و 200 تن جو برداشت شده است و بیشتر جوی تولیدی شهرستان سرایان به مصرف خوراک دام می‌رسد.
 

,
,

وی یادآور شد: کشاورزان محصول خود را در مقابل حوادث غیرمترقبه بیمه کنند تا درصورت بروز حادثه گوشه ای از خسارت آنها جبران شود.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان عنوان کرد: جوکاران در این فصل در تلاش هستند تا علاوه بر ارتقاء کیفیت محصول تولیدی خود میزان برداشت جو در واحد سطح را افزایش دهند.

,

انتهای پیام/

,

 

]
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: یک هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت جو در سال زراعی جدید در شهرستان سرایان خواهیم داشت که 850 نفر بهره بردار مستقیم به کشت این محصول مشغول هستند.