به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الله کرم رزاقی در گفت و گو با بویرخبر؛ گفت: همایش گرامیداشت روز ملی نان با هدف تبادل نظر و ارائه شرایط علمی تولید نان باکیفیت، اصلاح چرخه تولید نان و احیای نان های سبوس دار در اصفهان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخب,وی اظهار کرد: جمعی از تولیدکنندگان برتر استان، اتحادیه خبازان، نمایندگان اداره کل استاندارد و بازرگانی، حوزه روابط عمومی سازمان صنعت معدن تجارت استان در این همایش شرکت کردند.
,مسوول روابط عمومی سازمان صنعت معدت وتجارت استان با بیان اینکه در این همایش از تولیدکنندگان برتر کشور تقدیر شد افزود: تولیدکنندگان سراسر کشور جدیدترین تولیدات خود را در زمینه گندم، آرد ونان به نمایش گذاشتند که از واحد های صنعتی تولید دستگاه های پخت نان، مجتمع تولید نان و واحد خبازی بازدید بعمل آمد.
,رزاقی هدف از این بازدید را در راستای اجرا نمودن مصوبه کارگروه تخصصی آرد و نان استان، استاندارد سازی دستگاه های پخت نان، استفاده از تجارب دیگر تولیدکنندگان کشوری، ارائه آموزش ها تخصصی، انتقال تجارب و افزایش کیفیت نان در استان دانست.
,وی عنوان کرد: پس از پایان این برنامه، کارگروه تخصصی آرد و نان با تشکیل جلسه ای مقرر کرد در یک بازه زمانی یک ماهه ضمن بازرسی میدانی از واحدهای خبازی و مجتمع های تولیدی، تذکرات مهم را مبنی برا افزایش کیفیت نان بخصوص نان لواش جهت رضایت مندی مصرف کنندگان به متصدیان ارائه نمایند .
,مسوول روابط عمومی سازمان صنعت معدت وتجارت استان در پایان اضافه کرد: در این همایش مقرر شد از اساتید و صاحب نظران حوزه تولید نان به منظور افزایش سطح آگاهی علمی و تجربی تولیدکنندگان استانی و متصدیان واحدهای خبازی تا پایان آذرماه در استان دعوت بعمل آید.
,,
تصاویر همایش روز ملی نان در زیر قابل مشاهده است:
, تصاویر همایش روز ملی نان در زیر قابل مشاهده است:, تصاویر همایش روز ملی نان در زیر قابل مشاهده است:,