بسیجیان ادارات با رویکرد انقلابی در رفع مشکلات مردم پیش‌قدم باشند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب‌نیوز، سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، صبح امروز در حاشیه صبحگاه مشترک یگان‌های نمونه بسیج ادارات، دستگاه‌ها و نهادهای استان اصفهان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک سنت خوب و انقلابی در استان و شهر شهیدپرور اصفهان این هست که همه‌ساله در سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام راحل مبنی بر تشکیل شجره طیبه و الهی بسیج، صبحگاه مشترک بسیجیان ادارات اصفهان برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب‌نیوز,

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان، با بیان اینکه این صبحگاه مشترک در محل استانداری اصفهان که مرکزیت خدمتگزاری و کارگزاران را دارد، برگزار می‌شود، گفت: این برنامه دارای پیام‌های متعددی است و یکی از آن‌ها این هست که بسیجیان در ادارات در صف مقدم خدمت به مردم باشند.

,

وی با بیان اینکه بسیجیان باید در صف اول حل مشکلات مردم باشند،‌ تصریح کرد: دریک رویکرد انقلابی و فراتر از سازوکارهای اداری بسیجیان در حل‌وفصل مشکلات مردم پیش‌قدم باشند.

,

سردار سلیمانی افزود: پاسخگویی به سایر نیازهایی که رسالت ادارات است و رفع نیازهای مردم در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، اجتماعی باید در سرلوحه کارهایشان باشد.

,

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان تأکید کرد: این تجمع درواقع وحدت و یکپارچگی بسیجیان را نشان می‌دهد که عزم خود را در خدمت‌گزاری به‌نظام جمهوری اسلامی و مردم جزم کنند.

,

انتهای پیام/

]
فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان، گفت: بسیجیان ادارات با رویکرد انقلابی و فراتر از سازوکارهای اداری، در حل‌وفصل مشکلات مردم پیش‌قدم باشند.