به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش شیرازه، عصر روز گذشته همایش سراسری «جوان، نقش آفرینی و مسئولیت پذیری» توسط حزب اعتدال و توسعه در سراسر کشور از جمله استان فارس برگزارشد، اما این برنامه در شیراز بیشتر از آنکه شبیه همایشی برای جوانان باشد به میهمانی سالمندان تبدیل شده بود!
حزب اعتدال و توسعه که نزدیکترین جریان فکری به دولت به شمار میرود همایش خود را بدون اطلاع رسانی عمومی برگزار کرد تا این دورهمی با حضور چند چهره اصلاح طلب و تعدادی از فعالین سیاسی مختصر برگزار شود.اکبری نماینده شیراز مهمان ویژه این مراسم بود.
,
,
به نظر میرسد این نشست به سفارش شورای مرکزی حزب صورت گرفته تا اعضای این حزب در استان ها با توجه به رفتارهای سیاسی اخیر روحانی و تصمیمات دولت در این روزها که با انتقاد برخی از سلبریتی و راه افتادن هشتگ های پشیمانی در فضای مجازی مواجه شده همچنان با تمام توان از سیاست دولت روحانی دفاع کنند.
,,