ضرورت حرکت هماهنگ علم و دین در جامعه/ وحدت بین حوزه و دانشگاه وحدت بین تعهد و تخصص را به دنبال دارد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمدجواد فدایی در گفتگو با سفیر تیران و کرون با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با نگاه عارفانه و بلند خویش روز شهادت آیت الله مفتح را به این عنوان نام گذاری کرد که امیدوارم خون این شهید بزرگوار و شهدایی از جمله شهید بهشتی، با هنر و مطهری به ثمر رسیده و عالم اسلام  مخصوصا ایران اسلامی از برکات این وحدت، به اوج قله سعادت مادی و معنوی برسند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,

کارشناس مسائل دینی با اشاره به اهداف وحدت حوزه و دانشگاه در جامعه، گفت:طلاب در حوزه علمیه به برکت نام ائمه معصومین علهم السلام دارای سخت کوشی، نگاه عالمانه، صفا و اخلاصی هستند که این خصوصیات باید وارد دانشگاه شود و از طرف دیگر نگاه سیستمی، رشته محوری و تخصصی وارد حوزه علمیه شود.

,

وی تصریح کرد: امروز با گذشت نزدیک به چهل سال از عمر با برکت انقلاب که عمر بلوغ فکری محسوب می شود، اهداف فراوان دیگری را می توان برشمرد که حرکت هماهنگ علم و دین از جمله مهم ترین آن ها است.

,

حجت الاسلام فدایی ادامه داد: تبادل طلاب و دانشجویان بین حوزه و دانشگاه  به هماهنگی علم و دین کمک می کند که باید آموزشگاه های مخصوص در حوزه های علمیه و مدارس علمیه خاص برای فراگیری دانشجویان در نظر گرفته شود.

,

وی با بیان اینکه مهم تر از شمردن اهداف، الزامات این امر مهم است، خاطرنشان کرد: اگر نگاه جدی به الزامات نداشته باشیم، رسیدن به هدف قدری مشکل خواهد شد که شناخت محیط طلبگی از سوی دانشگاهیان و زدودن نگاه عوامانه ای که به زندگی طلاب وجود دارد یکی از این الزامات است.

,

این استاد حوزه علمیه افزود: دانشگاهیان با شناخت و آگاهی خواهند دید مشترکات فراوانی بین حوزه و دانشگاه وجود دارد که به آن ها توجه زیادی نشده است.

,

حجت الاسلام فدایی تبادل و تکمیل روش های حوزه و دانشگاه را یکی دیگر از الزامات دانست و یادآور شد: مباحثه و پیش مطالعه، تحقیق و مطالعه حواشی و جزوه نگاری بعد از کلاس با توجه به آنچه که از مطالب بیان شده توسط استاد فهمیده است، روش های خوبی است که می تواند به دانشگاه منتقل شود.

,

وی افزود: استفاده از تخصص ها، روش های نوین دانشگاهی، اردوهای علمی و مواردی از این قبیل هم بهترین موارد برای انتقال به حوزه های علمیه است.

,

این کارشناس مسائل دینی گفت: تشکیل جلسات همفکری مشترک که بسیاری از نگرانی های جامعه را می توان با این گونه جلسات برطرف ساخت و  شناخت نیازهای عصر حاضر و حضور عالمانه حوزویان در دانشگاه از جمله الزامات دیگر وحدت بین حوزه و دانشگاه است.

,

حجت الاسلام فدایی تصریح کرد: وحدت بین حوزه و دانشگاه اگر به صورت کامل و مکانیزه به وقع بپیوندد قطعا شاهد پیشرفت جدی کشور در همه عرصه ها خواهیم بود چرا که این وحدت، نزدیک شدن دانشگاه به ارزش های دینی و از طرف دیگر آگاهی حوزه از جدیدترین پیشرفت های علمی و از همه بالاتر هماهنگی و وحدت بین تعهد و تخصص و نیز وحدت بین فرهیختگان جامعه را به دنبال خواهد داشت.

,

انتهای پیام/ 

]
کارشناس مسائل دینی گفت: وحدت بین حوزه و دانشگاه نزدیک شدن دانشگاه به ارزش های دینی و از طرف دیگر آگاهی حوزه از جدیدترین پیشرفت های علمی و از همه بالاتر هماهنگی و وحدت بین تعهد و تخصص و نیز وحدت بین فرهیختگان جامعه را به دنبال خواهد داشت.