پرداخت بیش از ۷ میلیارد ریال وام کارگشایی و خوداشتغالی برای افراد تحت پوشش
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهمن رضایی در گفت وگو با خبرنگار آرازسسی با اشاره به اینکه توجه و احترام به بزرگترها و سالمندان در دین اسلام بسیار مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: تامین حداقل نیازهای اساسی سالمندان و حفظ حرمت با استفاده از تمام ظرفیت ها  از ضروریات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرازسسی,

وی با اشاره به عملکرد ۹ ماهه کمیته امداد امام خمینی(ره) پلدشت در خصوص سالمندان تصریح کرد: امسال برای ۲۰ نفر از افراد تحت پوشش وام خود کفائی ویژه خانواده سالمندان عائله مند به مبلغ ۳ میلیارد ریال پرداخت شد.

,

 

,

رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) پلدشت در خصوص دلجویی از سالمندان افزود: برای ۱۸۵ نفر از سالمندان در قالب دلجویی مبلغ ۲۷۷ میلیون و ۵۰۰هزار ریال پرداخت شده است.

,

 

,

رضایی با اشاره به احداث مسکن گفت: طی ماهه سال جاری برای ۳ نفر از افراد تحت پوشش مسکن احداث شده است.

,

 

,

وی در خصوص وام های کارگشایی اظهار کرد: مبلغ ۴میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال وام کارگشایی در جهت حل مشکلات برای ۱۲۰ نفر پرداخت شد.

,

 

,

رضایی گفت: امسال برای ۶۵ نفر مبلغی بالغ بر ۶۱۰ میلیون ریال جهت تعمیرات مسکن پرداخت شده است.

,

 

,

رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) پلدشت با اشاره به حقوق پرستاری برای سالمندان افزود: مبلغ ۹۹ میلیون ریال در قالب حق پرستاری از سالمندان برای ۱۱ نفر پرداخت شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) پلدشت از پرداخت بیش از ۷ میلیارد ریال وام کارگشایی و خود اشتغالی برای افراد تحت پوشش خبر داد.