به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بصیراحمد دانایی در گفتگو با تایبادخبر، گفت: در سال ۱۳۸۹ در شهر مشهدریزه با اجاره یک واحد مرغداری 4000 قطعه ای سنتی به همراه دو نفر نیرو فعالیت خود را آغاز کرده و در سال دوم با پشتکار توانستم مرغداری صنعتی با ظرفیت ۳۴هزار قطعه در شهر مشهدریزه تاسیس کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,,
وی با اشاره به اینکه میانگین هر دوره در مرغداری گوشتی ۴۵ روز است، گفت: جوجه یک روزه معمولا از کارخانه هاى جوجه کشى شمال تهیه می شود و مواد اولیه برای ساخت دان را نیز از شرکت تعاونی مرغداران تهیه و تقریبا در بقیه مراحل خودمان با تهیه اقلام اساسی نسبت به ساخت دان مصرفی اقدام می کنیم.
,,
این مرغدار نمونه مشکلات عرضه و فروش را مهم ترین مشکل مرغداری گوشتی دانست و افزود: در حال حاضر ۱۰ الی ۱۲ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این فرآیند مشغول به کار هستند.
,,
دانایی یکی دیگر از مشکلات اصلی مرغداری ها را تهیه سوخت عنوان کرد و افزود: باتوجه به اینکه مرغداری گوشتی ما در مشهدریزه از خط اصلی لوله گاز حدود ۷۰ متر بیشتر فاصله ندارد باوجود بیش از یکسال پیگیری هنوز موفق به دریافت کنتور گاز و وصل انشعاب نشدیم.
,
وی با ذکر بازدهی بالای این مجموعه از مشکلات گوناگون سر راه، مانند خرید جوجه از دلال، قیمت بالای مواد اولیه، مشکلات عرضه و فروش و بازپرداخت مدت دار دلال ها گلایه کرد و خواستار بازار ثابت نهاده ها و برنامه اى برای عرضه و فروش مستقیم و در نتیجه حمایت بیشتر از تولیدکنندگان داخلی شد.
,
,
انتهای پیام/
]