به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، امروزه در اثر توصیه های پزشکان و تبلیغات فراوان ،همگان به اثرات مفید و مثبت روغن زیتون در سلامت خود پی برده اند.
,
گفتنی است :پزشکان توصیه می کنند تا افراد در هنگام مصرف روغن زیتون آن را حرارت ندهند.
,
بررسی ها نشان می دهند: روغن زیتون سر شار از آنتی اکسیدان های مختلف است که دارای خواص بسیار زیاد از جمله مبارزه با سرطان ها است.
,
پزشکان هشدار می دهند، که پخت غذا همراه روغن زیتون باعث تغییرات شیمیایی در ترکیبات عناصر موجود در روغن زیتون می شود و در نتیجه خواص مفید آن را نابود می کند.
انواع روش ها مانند سرخ کردن، پختن و درست کردن غذا در ماکروفر به همراه روغن زیتون خواص مفید آن را می کشد.
پژوهشگران توصیه می کنند، تا افراد از روغن زیتون به صورت سرد استفاده کنند و یا صبر کنند تا غذا اندکی خنک تر شود و آنگاه به عنوان چاشنی از روغن زیتون استفاده کنند به ویژه نوع بکر آن تا بهترین تاثیر را از آن ببرند.
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]