وی با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین(ع) افزود: در قبال بزرگبودن کار علماء دین، سختی کار و سنگینبودن مسئولیت آنها نیز مدنظر است. علماء بهاندازه میزان علم و همچنین میزان کوشش در ترویج و عملیکردن علم خود و بهرهمندی از آنها در روز قیامت پاداش دریافت میکنند.
آیتالله نوری همدانی با تأکید بر ضرورت انتخاب بهترین مسیر برای امربهمعروف تصریح کرد: هر پدیدهای که با ارزشهای اسلامی در تضاد است، اگر در جامعه بروز کند، وظیفه علماء دین مقابله مناسب با آنها بوده و با تصمیمات مناسب باید در مقابل کجرویها ایستاد.
وی با اشاره به مزایای امنیت کشور و لزوم کمک به افزایش آن، عنوان کرد: کسانی که در مسیر امربهمعروف و نهی از منکر قدم بر میدارند، باید برای جهاد و شهادت آمادگی لازم داشته باشند.
مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: در مباحث امربهمعروف و نهی از منکر، لزوم حرکت جمعی برای تأثیرپذیری بیشتر مطرح بوده و وحدت و اتحاد بین منتقدان، نکته بسیار مهم در رسیدن به اهداف در این مسیر است.
آیتالله نوری همدانی با انتقاد از عملکرد بانکها در عدم رعایت احکام اسلامی، ادامه داد: در ابتدا به دولتمردان و مسئولان ذیربط بسیار تذکر داده شد که دیرکرد بانکها حرام بوده و باید ممنوع شود اما اقدام خاصی در رفع این مشکل انجام نگرفت.
وی با اشاره بهضرورت همراهی و جدا نشدن علما از مردم تأکید کرد: شیخ عبدالکریم حائری از بزرگان دینی بوده که تمام افراد جامعه را برای رسیدگی به وضعیت بیبضاعت شهر دعوت کرده و با ریزبینیها و تلاشهای خود، گرههای مردم را باز میکرد.
مرجع تقلید شیعیان با بیان ضرورت افزایش معنویت در بین علما، ابراز کرد: علماء دین باید زهد را سرلوحه کار خود قرار داده و درگیر مسائل دنیوی نشوند.
آیتالله نوری همدانی با اشاره به نقش نظام اسلامی در پیگیری ارزشهای دینی در کشور، بیان کرد: روزبهروز مستکبران دنیا در حال منفور شدن هستند و علماء دینی برای حفظ نظام و انقلاب اسلامی باید همواره در حال جهاد باشند.