به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، احساس خجالت کرده و بر خودش لعن می فرستد که چرا هنگام ورود به مغازه به فروشنده آن دقت نکرده بود. مریم یکی از بانوانی است که برای تهیه چند دست لباس راهی مرکز خرید می شود اما به محض انتخاب و البته سفارش با مردی جوان روبرو می شود که خود را فروشنده معرفی می کند؛ فروشنده ای که در همان ابتدا اقدام به تعریف و تمجید که لباس انتخاب شده کرده و ادامه می دهد که واقعا این لباس برازنده شماست و به اندامتان می آید.
این اتفاق شاید برای هرکدام از بانوان ایرنی رخ داده باشد چرا که این روزها در پی غفلت و خواب زمستانی مسئولان فرهنگی شاهد فروش البسه زنانه توسط مردان هستیم؛ اگر چه ورودی مغازه یک پرده نخ نما آویزیان است و روی آن با برگه آچار نوشته شده "ورود مردان ممنوع" اما حضور مرد غریبه در آن سوی مغازه پشت ویترین جای سوال دارد که چرا یک مرد به حریم خصوصی بانوان تجاوز کرده و این جرات را به خود میدهد که در مورد اندام خریدار و نوع پوششی که مناسب آن باشد، نظر دهد.
علی ای حال این قبح شکنی به سرعت در ابعاد طولی و عرضی در حال رشد است و در اقدامی جدید و شاید در نوع خود بی سابقه که در سایه عدم وجود قوانین و ضوابط، در سکوت مسئولین و در کمال حیرت مشتریان در حال وقوع است در خصوص لباس زیر توسط جنس مخالف است که حتی در برخی موارد، با وجودی که در مقابل مغازه پرده نصب شده و بر روی آن نوشته شده که ورود آقایان ممنوع است، فروشنده یک مرد است!
,
,
,
ناگفته نمانده این نحوه فروش مختص پاساژه ها، بوتیک ها و مغازه ها نیست و امروز برخی دستفروشان به راحتی اقدام به فروش لباس زیر زنانه در ملا عام کرده که در این فضای مسموم به نظر میرسد شورای صنفی مخصوصا صنف پوشاک باید با دقت نظر نسبت به اجرای ضوابط و قوانینی در زمینه فروشندگان از جمله اینکه پوشاک و اجناس مردانه باید توسط فروشنده مرد و اجناس و البسه زنانه توسط زنان فروخته شود، بپردازند.
نظر مراجع عظام در خصوص فروش لباس توسط مردان
حضرت آیت الله خامنه ای: در فرض مرقوم جایز نیست.
حضرت آیت الله فاضل لنکرانی: اگر خوف وقوع در مفسده باشد جایز نیست.
حضرت آیت الله بهجت: اگر در معرض فتنه و فساد است جایز نیست.
حضرت آیت الله تبریزی: چنانچه معرض ارتکاب حرام باشد جایز نیست نه برای فروشنده و نه برای خریدار.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی: در صورتی که مستلزم گناه و مفاسد خاصی باشد اشکال دارد.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی: به طور طبیعی ارائه این گونه لباس ها توسط مرد اجنبی به زن اجنبیه بر خلاف اخلاق و عفت اسلامی است و از این نظر بهتر است مردان از فروش این گونه لباس ها به زنان خودداری نمایند و مراجعه دختران و زنان به این گونه مغازه ها حکم را دارد.
,
,
, نظر مراجع عظام در خصوص فروش لباس توسط مردان,
,
,
,
,
,
,
,
از مانتوهای شیشهای تا دفتر مشق
از فروش لباسهای زیرزنانه پشت ویترین و بدون رعایت حریمهای اسلامی که گذر کنیم یادمان نمی رود که هنوز مدتی از ورود مانتوهای شیشهای به بازار نگذشته است. مانتوهایی با نوشتههای انگلیسی با کلمات و جملات نامتعارف در بازار لباس بانوان که بیشتر شبیه تخته سیاه یا بهتر بگوییم بعضیهایشان شبیه دفتر مشق هستند که پشت آنها پر شده است از نوشتههای مختلف به زبان انگلیسی که خود همین ترویج زبان انگلیسی میتواند مروج فرهنگ غربی باشد.
نوشتههایی با زبان انگلیسی و با معنایی کاملاً بیمحتوا که گاه حتی معنای ناهنجار نیز میدهد و افراد بدون اطلاع از معنی و محتوای نوشتههای پشت مانتو آن را خریداری میکنند.
, از مانتوهای شیشهای تا دفتر مشق,
,
,
,
با این حال بعد از ورود انواع مانتوهای ناهنجار در سالهای گذشته حالا هر روز شاهد ورود نوع جدیدی از پوشاک ناهنجار برای بانوان هستیم که در سایه غفلت مسئولان فرهنگی و مدیران متولی حوزه حجاب و عفاف رخ میدهد.
انتهای پیام/
,
,
,
]