تهیه رب خانگی در خوی از دریچه دوربین آذرنــگاه
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آذرنــگاه از اذربایجان غربی ، رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی چاشنی بیشتر غذاهای ایرانی محسوب می شود که در گذشته ای نه چندان دور هر کسی رب مورد مصرف خود را به صورت سنتی در منزل طبخ می نمود و امروزه بانوان کدبانوی خوئی نیز همچنان این سنت را حفظ کرده و به صورت سنتی اقدام به تهیه آن می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آذرنــگاه,

, , , , , , , , ,

انتهای پیام/ه

]
بانوان کدبانوی خویی رسم سنتی پخت رب را همچنان حفظ کرده و به صورت سنتی و قدیمی اقدام به تهیه آن می کنند.