طبخ زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان/ تصاویر
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصرف زولبیا و بامیه درماه مبارک رمضان، میان ایرانیان به گونه‌ای ست که می‌توان ادعا کرد امروزه مصرف زولبیا و بامیه تنها در این ماه قمری میان ایرانیان رایج است. با توجه به استقبال گسترده مردم از انواع این شیرینی، کارگاه‌های پخت شیرینی عمده زمان خود را در این ماه به پخت زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
زولبیا و بامیه از شیرینی‌های اصیل ایرانی هستند.