برداشت فندق از سطح ۳۲۰۰ هکتار از باغات قزوین آغاز شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبری در گفت‌وگو با صبح قزوین اظهار کرد: با توجه به وجود سرمازدگی بهاره در سال جاری پیش بینی می‌شود میزان عملکرد محصول نسبت به سال گذشته کاهش یابد و با ۴۰ درصد سرمازدگی میزان تولید حدود ۱۹۰۰ تن شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: سطح زیر کشت باغات فندق استان در سال جاری به میزان ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار است که از این میزان ۳ هزار و ۱۴۵ هکتار باغات بارور و ۵۵ هکتار غیر بارور است. 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: تنها سطح زیر کشت این محصول در استان در شهرستان قزوین منطقه الموت غربی است که در این منطقه بخش رجایی دشت و رازمیان شامل؛ روستاهای هیر، ویار، یارود و آکوجان می باشد که روستای یارود در منطقه رجایی دشت را می توان قطب فندق کاری استان ذکر کرد. 

وی ابراز کرد: با توجه به تفاوت در توپوگرافی استان و توده‌های محلی موجود، زمان برداشت این محصول از اواخر مرداد تا اواخر شهریور ماه است. 

به گفته‌ی این مقام مسئول؛ استان قزوین رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید محصول فندق را در کشور دارد. 

اکبری ارقام موجود در منطقه را شامل؛ گرد، انگشتی، فرتیل، رند و نگرت ذکر کرد که رقم گرد حدود ۷۰ درصد باغات را تحت پوشش قرار داده است. 

وی یادآور شد: مدیریت غالب باغات فندوق به صورت سنتی بوده و اغلب درختان صورت چند تنه تربیت می‌شوند که باستی با آموزش و برنامه‌های ترویجی باغداران را به تربیت درختان تک تنه برای نیل به تولید بیشتر تشویق کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: عملیات برداشت فندوق از سطح ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغات این استان آغاز شده است.