به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، برداشت یاقوت سرخ از باغ های دامنه تفتان سرافراز در سیستان وبلوچستان از ابتدای شهریور ماه آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
در این میان شهرستان های خاش و میرجاوه عمده کشت و تولید این محصول را برعهده دارند به گونه ای که انار آن بسیار معروف و دارای کیفیت بالا و بسیار شیرین و خوشمزه است.
اناری که به محض برداشت نیمی از آن برای فروش راهی بازارهای مصرف شده و درصدی به تولید مربا، آب انار، رب انار، ادویه محلی و غیره اختصاص می یابد.
خاش رکورددارتولید و کشت برداشت انار در سیستان وبلوچستان
محسن کهرازهی مدیر جهاد کشاورزی میرجاوه در گفت وگو با خبرنگار ما از برداشت2هزار تن انار از سطح باغات این شهرستان خبر داد و گفت: شهرستان مرزی میرجاوه دارای 3 هزار هکتار سطح زیر کشت باغی است که 260 هکتار آن به کشت انار اختصاص دارد که 200 هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
,
,
,
, خاش رکورددارتولید و کشت برداشت انار در سیستان وبلوچستان,
, خبرنگار ما ,
,
وی عمده انار کشت شده از باغات این شهرستان را انار سنگانی، بزمانی و ساوه عنوان کرد و گفت: محصول انار باغات این شهرستان در شهرهای استان و استان های مجاور نیز صادر می شود.
مجتبی خاشی کارشناس باغبانی جهاد کشاورزی خاش هم در این خصوص با اشاره به اینکه برداشت انار از اوایل شهریور آغاز شده است و تا اوایل آذر ادامه دارد، گفت: سطح کل باغات خاش 650 هکتار است که 50 هکتار آن غیربارور است.
وی با بیان اینکه شهرستان خاش رتبه اول تولید و سطح زیر کشت انار را در سیستان و بلوچستان به خود اختصاص داده است، افزود: انارهای کیانی، گلابی ، فردوسی، میخوش، شیرین باهسته و شیرین بدون هسته در خاش و رقمهای میریحیایی در منطقه سنگان خاش کشت می شود.
, و,
,
,
,
,
اردشیر شهرکی مدیرامورباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان هم از پیش بینی برداشت 20 هزارتن انار از سطح باغات بارور خبر داد و گفت: کار برداشت انار از سطح بیش از2 هزارهکتار باغات اناراستان آغاز و تا آبان ادامه دارد.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت انواع انار میخوش، ملس ساوه، کیانی، میریحیی، شیرین بیهسته وگلابی برداشت و به بازار مصرف استان و استانهای همجوار عرضه شود.
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
,
]