برداشت کیوی در باغات گیلان/تصاویر
استان گیلان رتبه دوم تولید کیوی در کشور را دارا است. سالانه ۹۰هزار تن کیوی برداشت شده در فصل پاییز از این استان به کشورهای دیگر از جمله جمهوری آذربایجان صادر میشود.
[
گفتنیاست مصرف کیوی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، در پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی تأثیر بسزایی دارد.,
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرستان تالش یکی از قطبهای تولید کیوی در گیلان به شمار میرود. پیشبینی میشود در سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار تن محصول کیوی از ۳هزار هکتار باغ زیر کشت این محصول در تالش برداشت شود.
گفتنیاست مصرف کیوی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، در پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی تأثیر بسزایی دارد.
گفتنیاست مصرف کیوی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، در پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی تأثیر بسزایی دارد.,
,
]