نصب برچسب نشانگر تغذیه‌ای روی محصولات غذایی در مازندران
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسن مکرمی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشانگر تغذیه‌ای مشاور مناسب برای انتخاب صحیح غذا است.

وی با اعلام اینکه نشانگر تغذیه‌ای به نوعی دستیار سلامت در مصرف غذایی نیز هست، افزود: سه رنگ سبز، قرمز و نارنجی بر روی مواد غذایی تولیدی استان مازندران تحت عنوان نشانگر تغذیه‌ای نسب می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تشریح استفاده از رنگ‌ها بیان کرد: در مصرف مواد غذایی به ویژه خوراکی‌های آماده باید مراقب میزان قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس باشیم.

این مسئول ادامه داد: رنگ سبز به معنی مقدار اندک در مواد غذایی بوده و ما را به یک انتخاب مطمئن راهنمایی می‌کند.

مکرمی اضافه کرد: نارنجی به معنی مقدار متوسط از قند، نمک، چربی و اسید چرب در ماده غذایی بوده و احتیاط در مصرف را به ما نشان می دهد.

وی در ارتباط با نشان قرمز در نشانگر تغذیه‌ای خاطر نشان کرد: وجود این علامت به معنی مقدار زیاد قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب در ماده غذایی تولیدی است و در مصرف این مواد باید دقت بیشتری شود.

مدیر نظارت بر مصرف مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی خاطر نشان کرد: از این طریق می‌توانیم رژیم غذایی خود را مدیریت کنیم.

این مسئول با اعلام اینکه بنا داریم این موضوع را در سطح استان مازندران نهادینه کنیم و در حال حاضر این برچسب بر روی بسیاری از محصولات تولیدی استان مازندران وجود دارد و انتظار هست که مردم در مصرف این نوع مواد غذایی دقت لازم را داشته باشند.

مکرمی گفت: مرکز اطلاع‌رسانی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با شماره 3304443-011 آماده دریافت شکایت و سوالات هم استانی‌ها است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از نصب برچسب نشانگر تغذیه‌ای بر روی محصولات غذایی تولیدی در استان خبر داد.