کارگاه پخت بامیه در اصفهان/ تصاویر
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌هایی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در سفره‌های افطار جا دارد؛ پخت این شیرینی در ماه رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند که اکثر کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

 

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/

]
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌هایی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در سفره‌های افطار جا دارد