تصاویر/ برداشت خیار بوته ای از تویسرکان همدان
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خیار گیاهی از خانواده کدوییان از جنوب شرق آسیا می‌باشد و محصول فصل گرم است و در دمای ۳۰-۱۸ درجه سانتی گراد بهترین رشد خود را دارد. این محصول در سه نوع خیار بوته‌ای، گلخانه‌ای و درختی کشت می‌شود. در این گزارش برداشت خیار بوته‌ای در اراضی روستای ابرلاق سفلی در شهرستان تویسرکان‎ همدان را مشاهده می‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

,

 

,

 

,

 

]
خیار گیاهی از خانواده کدوییان از جنوب شرق آسیا می‌باشد و محصول فصل گرم است و در دمای ۳۰-۱۸ درجه سانتی گراد بهترین رشد خود را دارد.