تصاویر/ فرآوری کشمش سنتی و شیره پزی مانیزان
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قدمت پخت شیره انگور به کاشت آن زمان کاشت آن برمی گردد و در اغلب نقاط استان همدان به ویژه در شهرستان ملایر و روستای مانیزان، از گذشته تا کنون از انگور شیره می‌گرفتند، داشتن زمین مساعد و محصول کشاورزی فراوان از ویژگی‌های خاص و وجود انواع انگور و سنت پیشین گذشتگان مبنی بر وجود مراسم شیره پزی از شاخص‌های این منطقه است.   

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
اینجا ملایر است، شهر جهانی انگور، دیاری با تاکستان های سبز و زرخیر و خوشه های انگوری که طعم نابشان در جهان کم نظیر بوده و سالیان سال است کام ساکنان، مسافران و گردشگرانی که گذرشان به این منطقه می خورد را شیرین کرده است.