تصاویر/ فصل صید ماهی در خزر
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سه استان مازندران، گیلان و گلستان همه ساله از بیستم مهر ماه آغاز می شود و تا اواخر فروردین ماه سال بعد ادامه می یابد.
کفال، سفید و کپور مهم ترین ذخیره از 15 گونه ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که همه ساله در دو فصل پاییز و زمستان سفره ایرانی ها را رنگین می کنند و گاهی طعم و مزه ماهی سفید به عنوان برند دریای خزر در قالب سوغاتی شمال به آن سوی مرزها هم می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سه استان مازندران، گیلان و گلستان همه ساله از بیستم مهر ماه آغاز می شود و تا اواخر فروردین ماه سال بعد ادامه می یابد.
کفال، سفید و کپور مهم ترین ذخیره از 15 گونه ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که همه ساله در دو فصل پاییز و زمستان سفره ایرانی ها را رنگین می کنند و گاهی طعم و مزه ماهی سفید به عنوان برند دریای خزر در قالب سوغاتی شمال به آن سوی مرزها هم می رسد.
,
,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سه استان مازندران، گیلان و گلستان همه ساله از بیستم مهر ماه آغاز می شود و تا اواخر فروردین ماه سال بعد ادامه می یابد.