تصاویر/ جشنواره «رب ازگیل» در آستارا
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  جشنواره فرآوری رب ازگیل برای نخستین بار در استان گیلان با هدف معرفی این میوه جنگلی و جاذبه‌های گردشگری و طبیعی مناطق کوهستانی آستارا در روستای گردشگر پذیر کوته‌کومه بخش لوندویل شهرستان مرزی آستارا در شمال غربی استان گیلان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رب فرآوری شده ازگیل به عنوان چاشنی غذاهای محلی آستارا کاربرد دارد و مراحل آماده سازی آن در این جشنواره توسط بانوان آشپز به نمایش گذاشته شد.

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
جشنواره فرآوری رب ازگیل برای نخستین بار در استان گیلان با هدف معرفی این میوه جنگلی و جاذبه‌های گردشگری و طبیعی مناطق کوهستانی آستارا در روستای گردشگر پذیر کوته‌کومه بخش لوندویل شهرستان مرزی آستارا در شمال غربی استان گیلان برگزار شد.