سوگند خورده ایم که در خدمت مردم باشیم/ پزشکی که مردم را رها کند مثل سربازی است که در زمان جنگ از جبهه فرار می کند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی جوافشانی متخصص اِپیدمیولوژی که در رشت به طبابت مشغول است در گفت و گو با خبرنگار 8دی، در واکنش به وضعیت استان گیلان در مقابله با کرونا و تلاش پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان ها در این رابطه، اظهار کرد: پزشکی که در مواقعی که مردم به وجودش نیاز دارند کارش را رها کند مثل سربازی است که در زمان جنگ از جبهه فرار می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  8دی،,

وی افزود: پزشک تربیت شده که مردم رانجات بدهد اگر سرباز یا ارتشی و پاسدار موقع جنگ محل خدمتش را ترک کند درست نیست همانگونه که در جنگ این عزیزان با شهادت سرکار دارند، پزشک هم مخاطراتی پیش رو دارد.

,

این متخصص اِپیدمیولوژی با تأکید براینکه ما وظیفه داریم بمانیم و در خدمت مردم باشیم، تصریح کرد: این حداقل کاری است که جزء وظایف ما است.

,

وی با اشاره به اینکه سوگند پزشکی خورده ایم تا مردم را رها نکنیم، افزود: این خدمت ما طبیعی است و منتی وجود ندارد و کار بزرگی نمی کنیم و اکثر پزشکان هم همینطور هستند.

,

متخصص اِپیدمیولوژی با بیان اینکه در این رابطه معدود پزشکانی که مطبشان بسته است خودشان باید پاسخگو باشند، اظهار کرد: خیلی از مطب ها باز است ومطب های بسته به حداقل رسیده است.

,

انتهای پیام/

]
متخصص اِپیدمیولوژی با بیان اینکه سوگند خورده ایم که در خدمت مردم باشیم، گفت: پزشک تربیت شده که مردم را نجات دهد.