محدود شدن فعالیت صنوف مختلف با هدف ممانعت از شیوع بیشتر کرونا
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، عنایت اله رحیمی استاندار  فارس با اشاره به اقدامات و تصمیمات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: برای مدیریت و جلوگیری از اسکان مهمانان نوروزی در منازل اجاره ای؛ هماهنگی های لازم با مراجع قضایی انجام گرفته و با خاطیان به شدت برخورد می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,

 

,



فقط صنوف نانوایی،میوه و تره بار‌، خواروبار، لبنیات؛ قصابی، مرغ، ماهی و داروخانه ها اجازه بازکردن مغازه های خود را دارند
وی با بیان اینکه ممانعت از برگزاری هرگونه تجمع  از جمله اهداف دستگاه‌های امنیتی و انتظامی در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به شمار می رود افزود: تعطیلی واحدهای صنفی غیرضروری از جمله تصمیمات این ستاد برای کاهش مراجعات و تردد مردم به شما می رود و ما تلاش می کنیم تا با همکاری  اصناف به مرحله بالاتری در کنترل این بیماری دست یابیم و در همین خصوص از مورخ بیست و سوم اسفند ماه در شیراز تنها فعالیت صنوف ضروری مثل نانوایی؛ میوه و تره بار‌؛ خواروبار و لبنیات و قصابی و مرغ و ماهی و داروخانه ها مجاز است.

  استاندار فارس تامین مایحتاج افراد آسیب پذیر و تحت پوشش را از دیگر اقدامات این ستاد عنوان کرد و گفت: بخش اعظمی از کارکنان دولت و خانواده آنان با دور کاری در منزل تحت مراقبت قرار گرفته اند و در این زمینه امیدواریم مردم با بهره گیری از خدمات الکترونیکی دولت مشار کت بهتری در کاهش تردد و کاهش شیوع این بیماری داشته باشند.
وی همچنین با ذکر این نکته که هتل ها تحت هیچ شرایطی میهمان نمی پذیرند گفت:‌ کلیه مراکز سیاحتی، زیارتی، اقامتی، ورزشی، آموزشی تعطیل هستند

رحیمی اظهار داشت: اطلاع رسانی های به موقع  و همکاری  دستگاه‌های متولی نقش بسزایی در کنترل شرایط بحرانی  داشته و مردم باید تنها از رسانه  ملی و مراجع رسمی از  اخبار مطلع شوند.

, ,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
استاندار فارس از اخذ تصمیمی مبنی بر محدود شدن فعالیت صنوف مختلف با هدف ممانعت از شیوع بیشتر کروناویروس از روز جمعه ۲۳ اسفند در شیراز خبر داد.