تصویب پرداخت ۳۲ هزار یورو برای ترجمه ۴۰ کتاب
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دفتر مجامع و تشکل‌های معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فهرستی از آثار پذیرفته شده در سال جاری در قالب طرح گرنت (حمایت از ترجمه آثار ایرانی به زبان‌های خارجی) منتشر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرنت,

بر اساس این فهرست که در اختیار مهر قرار گرفته است در سال جاری ۸۰ عنوان کتاب از سوی ناشران برای بررسی در اختیار دبیرخانه طرح گرنت قرار گرفته است که از این تعداد ۴۰ عنوان کتاب پذیرفته و مصوب شده‌اند.

, گرنت,

این آثار با عقد قراردادی در کشورهای ایتالیا، سوئد، انگلستان، روسیه، لبنان، ترکیه، مصر، فرانسه، سوریه و ارمنستان در دست انتشار قرار گرفته است.

,

برای انتشار این آثار بیش از ۳۲ هزار یورو پرداخت وجه نیز مصوب شده است.

,

در میان آثار پذیرفته شده کتاب‌هایی از نویسندگانی چون فرهاد حسن‌زاده، جمال‌الدین اکرمی، فردیون عموزاده خلیلی، محمد میرکیانی، بهناز ضرابی‌زاده و نادر ابراهیمی به چشم می‌خورد.

, فردیون,

 

,

انتهای پیام/

]
بیش از هشتاد کتاب برای دریافت تسهیلات در سال جاری در دبیرخانه طرح گرنت ثبت و نیمی از آنها موفق به دریافت حمایت برای ترجمه شد.