کمک‌های حضرت خدیجه(س) نبود امروز اسلام به این گستردگی نمی‌درخشید
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سیدکاظم مدرسی با تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س) و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره سومین شهید محراب حضرت آیت الله صدوقی(ره) که در چنین روزی به شهادت رسید اظهار داشت: در ارتباط با حضرت خدیجه(س) گفتنی‌های فراوانی وجود دارد و کتب زیادی هم در این زمینه نوشته شده و روایات متعددی هم وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگ اسلام در همان آغاز بروز و ظهور دین اسلام، به برکت سه ضلع بسیار ارزشمند بود، سه ظلعی که می‌توان گفت اگر هر کدام نبود امروز اسلام به این قشنگی و گستردگی در اختیار ما نبود.
,
 
,
نایب رئیس شورای مرکزی حوزه‌های علمیه یزد خاطرنشان کرد: ضلع اول بعد از رسالت نبی مکرم اسلام(ص) و دستوراتی بود که از سوی آن حضرت و برگرفته از فطرت پاک خدایی صادر می‌شد و ضلع دوم عبارت از ایثار و فداکاری امیرالمومنین علی(ع) در مواقع گوناگون بود.
,
 
,
مدرسی ادامه داد: ضلع سوم عبارت از ثروت، انفاق و حمایت حضرت خدیجه کبری(س) از پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) در ابعاد گوناگون بود و اگر این حمایت از جانب آن حضرت نبود، اسلام به صورت گسترده در اختیار جامعه بشری نه در آن زمان بلکه در زمان حاضر هم قرار نمی‌گرفت.
,
 
,
وی تصریح کرد: البته خداوند در عوض ایثار و فداکاری حضرت خدیجه(س) و حمایت ایشان از اسلام و پیامبر(ص)، نسل رسالت، ولایت و امامت را در فرزندان او قرار داد.
,
 
,
استاد سطوح عالی حوزه‌های علمیه استان یزد افزود: پیامبر(ص) هم در ارتباط با آن حضرت فرمایشات بسیار مهمی دارند که از جمله آن اینکه فرمودند خداوند متعال بهتر از او را برای من برنگزیده بود و در روزی که مردم در کفر بودند او به من ایمان آورد و در مقابل تکذیب مردم به من، کسی که مرا تصدیق کرد جناب خدیجه(س) بود.
,
 
,
مدرسی خاطرنشان کرد: نبی مکرم اسلام(ص) در ادامه این حدیث می‌فرمایند که او(حضرت خدیجه سلام الله علیها) بود که توانست با مواسات مال خودش به گونه‌ای عمل کند که غم‌خواری او زبانزد خاص و عام شود و آن زمان که همه من را تحریم کرده بودند و هیچ گونه فرزندی نداشتم به برکت دامن پاک او بود که فرزندی در قالب کوثر از سوی خداوند متعال به من اعطا شد.
,
 
,
امام جمعه بخش مرکزی یزد افزود: در بسیاری از مواقع با توجه به اینکه پیامبر(ص) پس از ازدواج در منزل حضرت خدیجه(س) زندگی می‌کردند، پیک وحی در آن خانه بارها و بارها به نبی مکرم اسلام(ص) نازل شد و حضرت فاطمه زهرا(س) در این خانه متولد و لیله المبیت هم توسط امیرالمومنین(ع) رقم خورد.
,
 
,
وی گفت: امروز هم قبر آن حضرت مظلومانه و معصومانه در قبرستان بقیع است و خانه آن حضرت هم توسط وهابیت ملعون پر از خاک شده و روی آن هم سنگ فرش شده است که امیدواریم با نابودی وهابیت، زمینه بازسازی مرقد آن حضرت و احیای منزل ایشان به عنوان یکی از پایه‌های اصلی و اساسی شکل‌گیری اسلام احیا شود.
]
آیت‌الله سیدکاظم مدرسی به بیان روایت‌هایی از زندگی با برکت حضرت خدیجه(س) و نقش آن حضرت در توسعه و جهانی شدن اسلام پرداخت.