پخت و توزیع ۲۵۰۰ دست غذای گرم بین نیازمندان غرب هرمزگان
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ از ویژگی های مهم ماه مبارک رمضان کمک به محرومان و نیازمندان است و ماه رمضان فرصت ارزشمندی برای توجه به کسانی است که با مشکلات معیشتی و اقتصادی بسیاری مواجه هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

در آستانه ماه مبارک رمضان و  پس از رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری در خصوص رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه، شاهد یک عزم ملی برای دستگیری از محرومان و نیازمندان در سراسر کشور و به ویژه در هرمزگان هستیم.

,

خیرین حرم‌ساز و خادمان موکب‌های اربعین حسینی هرمزگان با تشکیل گروه‌های جهادی و با پشتوانه اعتماد مردم، اقدام به پخت غذا به نیازمندان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا کردند.

,

طاهر آسودی، مسئول ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه هرمزگان با بیان اینکه  ماه رمضان را ماه انفاق و کمک به نیازمندان و افراد بی بضاعت است اظهار کرد:در راستای طرح همدلی و مواسات، ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه با شرکت در طرح اطعام کریمانه  اقدام به طبخ و توزیع غذا به نیازمندان و متضررین ویروس منحوس کرونا کرده است که در مرحله اول با همت ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه و با همکاری خیرین و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تعداد ۲۵۰۰ دست غذا آماده و در بین نیازمندان توزیع گردید.

,

مسئول ستاداربعین بندرلنگه  با بیان اینکه پخت غذا به صورت یک روز در میان در آشپزخانه این ستاد انجام می گیرد افزود: پخت غذا برای سحری نیازمندان تدارک دیده شده که توسط  گروه ۶۰ نفره از خادمین این شهرستان  در حال انجام است و طبق برنامه ریزی های انجام شده در تلاش هستیم که تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد ۷۵۰۰ دست غذا را در چند مرحله دست به نیازمندان و محرومان برسانیم.

آسودی با اشاره به فرایند آماده‌سازی این وعده‌های غذای گرم و نحوه توزیع آنها بین نیازمندان ادامه داد: خوشبختانه فعالیت‌های خوبی در زمینه کمک به نیازمندان در  شهرستان در حال انجام است و در زمینه کمک به توزیع غذای گرم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و با هماهنگی های انجام شده در تمام محلات توسط فعالان هر محله بین نیازمندان توزیع می گردد.

وی  خاطر نشان کرد: پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان با کمک خیرین و خادمین ستاد اربعین تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

انتهای پیام/پ

 

,

مسئول ستاداربعین بندرلنگه  با بیان اینکه پخت غذا به صورت یک روز در میان در آشپزخانه این ستاد انجام می گیرد افزود: پخت غذا برای سحری نیازمندان تدارک دیده شده که توسط  گروه ۶۰ نفره از خادمین این شهرستان  در حال انجام است و طبق برنامه ریزی های انجام شده در تلاش هستیم که تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد ۷۵۰۰ دست غذا را در چند مرحله دست به نیازمندان و محرومان برسانیم.

,

آسودی با اشاره به فرایند آماده‌سازی این وعده‌های غذای گرم و نحوه توزیع آنها بین نیازمندان ادامه داد: خوشبختانه فعالیت‌های خوبی در زمینه کمک به نیازمندان در  شهرستان در حال انجام است و در زمینه کمک به توزیع غذای گرم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و با هماهنگی های انجام شده در تمام محلات توسط فعالان هر محله بین نیازمندان توزیع می گردد.

,

وی  خاطر نشان کرد: پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان با کمک خیرین و خادمین ستاد اربعین تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

,

انتهای پیام/پ

,

 

,

 

]
در راستای طرح همدلی و مواسات، ستاد اربعین بندرلنگه هرمزگان اقدام به طبخ و توزیع غذا به نیازمندان و متضررین ویروس منحوس کرونا کرده است که در مرحله اول با همت ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه و با همکاری خیرین و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تعداد ۲۵۰۰ دست غذا آماده و در بین نیازمندان توزیع گردید.