تصاویر/ نشا کاری سنتی برنج در مازندران
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، فصل بهار زمان کشت و کار است و کشاورزان استان مازندران، عزم خود را برای کشت محصول استراتژیک برنج جزم می‌کنند.

برنج از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی کشور است و استان مازندران جزو رتبه‌های نخست در میان استان‌ها در تولید برنج می‌باشد.

یکی از مراحل سه گانه تولید برنج، کاشت است که باید پیش از آغاز آن، نشا صورت بگیرد. مرحله کاشت برنج شامل نشای آن از خزانه، دسته بندی، انتقال و کاشت در زمین کشاورزی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ]
فصل بهار زمان کشت و کار است و کشاورزان این استان مازندران، عزم خود را برای کشت محصول استراتژیک برنج جزم می‌کنند.