تشکیل دادگاه ویژه برای برخورد قاطع با جرایم فضای مجازی
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ محمدرضا عدالتخواه، رئیس کل دادگستری استان همدان ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دادگستری و دادستان حوزه قضایی کبودرآهنگ گفت: تغییرات و تحولات روی داده در چند ماهه اخیر در سطح استان بر مبنای پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب در عمل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,

تغییرات در دستگاه قضا برای بهتر اجرا شدن برنامه ها است

, تغییرات در دستگاه قضا برای بهتر اجرا شدن برنامه ها است, تغییرات در دستگاه قضا برای بهتر اجرا شدن برنامه ها است,

وی اظهار کرد: در چند ماهه اخیر و از ابتدای حضور بنده در همدان تا قبل از شیوع کرونا بیش از ۵۰ مرتبه از حوزه های متعدد قضایی در سطح استان بازدید شد و این بازدیدها حتی پس از شیوع این ویروس منحوس هم ادامه یافت.

,

رئیس کل دادگستری استان همدان افزود: ۹۰ تغییر جایگاه شغلی در دستگاه قضایی استان، در واقع همان ادامه روند حرکت رو به رشد در قوه قضائیه و با حضور افراد جدید برای بهتر دنبال کردن امور قضا با حضور جوان ترها است.

,

سرعت بخشیدن به امور قضایی با بهره مندی از تازه نفس ها

, سرعت بخشیدن به امور قضایی با بهره مندی از تازه نفس ها, سرعت بخشیدن به امور قضایی با بهره مندی از تازه نفس ها,

عدالتخواه گفت: بدین ترتیب میانگین سنی دادستان ها و رؤسای دادگستری ها حتی سه تا چهار سال تقلیل یافته و این تغییرات حتی در سطح دادیارها نیز روی داده که به طور قطع به نفع مردم است، چرا که نیروهای جوان، تازه نفس و با انگیزه به انجام امور سرعت می بخشد.

,

افزایش تعداد شعب دادگاه های تجدیدنظر برای تسریع در رسیدگی پرونده ها

, افزایش تعداد شعب دادگاه های تجدیدنظر برای تسریع در رسیدگی پرونده ها, افزایش تعداد شعب دادگاه های تجدیدنظر برای تسریع در رسیدگی پرونده ها,

وی با اشاره به اینکه تغییر و تحولات در سطح شعب دادگاه های تجدیدنظر هم روی داده، تصریح کرد: پیش از این حجم پرونده های ورودی به شعب دادگاه های تجدیدنظر بالا بود، بنابراین برای رسیدگی به پرونده ها زمان بیشتری صرف می شد، اما با ارتقاء و افزایش تعداد این شعب، رسیدگی ها با کیفت بالاتر و سریعتر انجام می شود تا جایی که شاهد رضایتمندی مردم هستیم.

,

رئیس کل دادگستری استان همدان همچنین گفت: بنا داریم تا ستاد تا جایی که امکان دارد جمع شود و صف تقویت شود، بدان معنا که به معاونین گفته شده برای تسریع در امور دادگاه های تجدیدنظر، در این شعب نیز فعالیت داشته باشند.

,

در سیستم برنامه محوری قضات، خللی در رسیدگی به پرونده ها ایجاد نمی شود

, در سیستم برنامه محوری قضات، خللی در رسیدگی به پرونده ها ایجاد نمی شود, در سیستم برنامه محوری قضات، خللی در رسیدگی به پرونده ها ایجاد نمی شود,

عدالتخواه عنوان کرد: با توجه به اینکه در دستورالعمل جدید، قضات برنامه محور هستند، از این رو با تغییرات و جا به جایی ها، هر فرد هنگام رفتن از مسئولیت فعلی، برنامه خود را برای ادامه کار به نفر جایگزین ارائه می دهد تا خللی در روند برنامه ها روی ندهد.

,

وی افزود: در دستگاه قضایی آنچه که ارزشمندتر از هر موضوعی است بی تردید سلامت متولیان از صدر تا ذیل است و خوشبختانه در استان همدان نیروهای ارزشی و انقلابی فعالیت می کنند.

,

رئیس کل دادگستری استان همدان در ادامه با تأکید بر اینکه خون شهدا ضمانت حرکت مستمر مردم در همراهی امامین انقلاب برای پاسداری از نظام بوده و هست، گفت: بنابراین توجه به فضای مجازی و جرائم در این حوزه با رویکرد حرکت در مسیر تفکر شهدا برای ما در اولویت قرار دارد.

,

 اجازه نمی دهیم جرائم و مفسده های فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شود

,  اجازه نمی دهیم جرائم و مفسده های فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شود,  اجازه نمی دهیم جرائم و مفسده های فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شود,

عدالتخواه با اشاره به اینکه فضای مجازی نباید محل جولان برای اربده کشی، چاقو کشی و نمایش اسلحه، تصاویر مستهجن و جرائمی از این قبیل باشد، تصریح کرد: باید در برابر اسلحه کشی و جرائمی این گونه در شبکه های اجتماعی با قاطعیت تمام ایستاد تا در نطفه خفه شوند.

,

 تشکیل دادگاه ویژه برای برخورد قاطع با جرایم فضای مجازی

,  تشکیل دادگاه ویژه برای برخورد قاطع با جرایم فضای مجازی,  تشکیل دادگاه ویژه برای برخورد قاطع با جرایم فضای مجازی,

وی با بیان اینکه نباید بگذاریم جرائم و مفسده های فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شود، افزود: شناسایی این گونه جرائم با همکاری و وحدت سربازان گمنام امام زمان(عج)، پلیس فتا و سپاه در یاری رساندن به دادستانی ها در دستور کار قرار دارد و برای برخورد با این مفاسد دادگاه ویژه حتی در حد افساد فی الارض و محاربه تشکیل می شود.

,

رئیس کل دادگستری استان همدان تأکید کرد: در این حرکت، وحدت بین دستگاه ها از دادستانی و نیروی انتطامی گرفته تا سایر متولیان امر ضروری است و نباید به متخلفان در فضای مجازی کوچتکرین فرصتی داده شود، چرا که اگر یک نفر فرصت تخلف پیدا کند، تکثیر می شود و در بحران ها همین اوباش به سردسته بحران ها تبدیل می شوند.

,

با اوباش قاطعانه برخورد می کنیم و با تخلفات عادی مردم به نرمی

, با اوباش قاطعانه برخورد می کنیم و با تخلفات عادی مردم به نرمی, با اوباش قاطعانه برخورد می کنیم و با تخلفات عادی مردم به نرمی,

عدالتخواه افزود: در برخورد با متخلفان در فضای مجازی و حقیقی و به ویژه اخلال گران اقتصادی نباید هیچ گونه اغماضی انجام شود با این حال باید با تخلفات معملی مردم عادی به نرمی برخورد کرد و آنان را به سمت صلح و سازش سوق دهیم.

,

, ,

به گزارش عصر همدان؛ در این مراسم علی نوروزی به عنوان رییس دادگستری شهرستان کبودرآهنگ و محمد محمودوند به عنوان دادستان این شهرستان معرفی شدند.

,

انتهای پیام/

]
محمدرضا عدالتخواه با بیان اینکه اجازه نمی دهیم جرائم و مفسده های فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شود، گفت: شناسایی این گونه جرائم با همکاری و وحدت سربازان گمنام امام زمان(عج)، پلیس فتا و سپاه در یاری رساندن به دادستانی ها در دستور کار قرار دارد و برای برخورد با این گونه مفاسد، دادگاه ویژه حتی در حد افساد فی الارض و محاربه تشکیل می شود.