به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت خبری مدآرا؛ در حالی که خبرها حاکی از آن است که شرکت تولید تجهیزات سنگین،هپکو بعد از دو بار خصوصی سازی به دولت برگشت و قرار بود از طریق فرابورس ایران به بخش خصوصی واگذار شود، اما خبرهایی رسیده که طبق مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، این شرکت به دولت (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی،ایمیدرو) برگشت داده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری مدآرا,در صورت واگذاری هپکو به هولدینگ ایمیدرو که از زیرمجموعه های وزارت صنعت، معدن و تجارت به شمار می رود مشخص نیست وضعیت سهام داران خرد که از بازار سرمایه سهام خود را خریداری کرددند چه می شود؟ هپکو یک شرکت سهامی عام بوده و سهام آن در فرابورس قابل معامله است، از همین رو و طبق مقررات بازار سرمایه ضروری است که شرکتها هرگونه اطلاعات مهم و اثر گذار بر وضعیت شرکت را در سریع ترین زمان ممکن و با ذکر جزئیات افشا کنند.
سازمان خصوصی سازی می توانست در زمان واگذاری کلیه اموال، املاک و دارایی های شرکت را به صورت واقعی قیمت گذاری نماید که قیمت گذاری واقعی به واگذاری اصولی و درست شرکت کمک می کرد اما متاسفانه این اقدامات صورت نگرفته است و هپکو با یک ناکار آمدی سنگین دوباره به بخش دولتی واگذار شده است.
آنچه که در واگذاری ها معمولا مشاهده می شود مدیران شرکت های دولتی که به بخش خصوصی واگذار می شوند هیچ علاقه ای به خصوصی ماندن ندارد که این امر نشان دهنده آن است که مدیران شرکت های خصوصی که به دولت واگذار می شوند نقش اساسی در بازگرداندن شرکت به دولت دارند. بنابراین منافع این قشر از مدیران ایجاب می کند که به بخش دولتی بازگردند که با این اقدام دست بازتری در برخی اقدامات داشته باشند.
نگرانی که در حال حاضر وجود دارد این است که در آیند شرکت های دولتی دیگری به بخش خصوصی واگذاری شدند با این ترفندها به دولت برگرداننده شوند که این امر با منویات مقام معظم رهبری مبنی بر این که خصوصی سازی نیاز مبرم اقتصاد است منافات دارد.
سازمان خصوصی سازی متاسفانه به درستی به ایفای مسئولیت خود نمی پردازد و صرفا موضوع بازگشت شرکت ها به دولت را دنبال می کند. سازمان خصوصی سازی باید صرف نظر از تمام جو سازی هایی که علیه یک شرکت صورت می گیرد به صورت واقعی تصمیم گیری کند. بازگشت شرکت ها به دولت راه به عنوان آخرین راه مدنظر داشته باشند اما متاسفانه اولین راهی مدیران سازمان خصوصی سازی آن را انتخاب می کنند بازگشت به دولت است که قطعا با این اقدام دولت هم با مشکل مواجه خواهد شد.
در صورت واگذاری هپکو به هولدینگ ایمیدرو که از زیرمجموعه های وزارت صنعت، معدن و تجارت به شمار می رود مشخص نیست وضعیت سهام داران خرد که از بازار سرمایه سهام خود را خریداری کرددند چه می شود؟ هپکو یک شرکت سهامی عام بوده و سهام آن در فرابورس قابل معامله است، از همین رو و طبق مقررات بازار سرمایه ضروری است که شرکتها هرگونه اطلاعات مهم و اثر گذار بر وضعیت شرکت را در سریع ترین زمان ممکن و با ذکر جزئیات افشا کنند.
,سازمان خصوصی سازی می توانست در زمان واگذاری کلیه اموال، املاک و دارایی های شرکت را به صورت واقعی قیمت گذاری نماید که قیمت گذاری واقعی به واگذاری اصولی و درست شرکت کمک می کرد اما متاسفانه این اقدامات صورت نگرفته است و هپکو با یک ناکار آمدی سنگین دوباره به بخش دولتی واگذار شده است.
,آنچه که در واگذاری ها معمولا مشاهده می شود مدیران شرکت های دولتی که به بخش خصوصی واگذار می شوند هیچ علاقه ای به خصوصی ماندن ندارد که این امر نشان دهنده آن است که مدیران شرکت های خصوصی که به دولت واگذار می شوند نقش اساسی در بازگرداندن شرکت به دولت دارند. بنابراین منافع این قشر از مدیران ایجاب می کند که به بخش دولتی بازگردند که با این اقدام دست بازتری در برخی اقدامات داشته باشند.
,نگرانی که در حال حاضر وجود دارد این است که در آیند شرکت های دولتی دیگری به بخش خصوصی واگذاری شدند با این ترفندها به دولت برگرداننده شوند که این امر با منویات مقام معظم رهبری مبنی بر این که خصوصی سازی نیاز مبرم اقتصاد است منافات دارد.
,سازمان خصوصی سازی متاسفانه به درستی به ایفای مسئولیت خود نمی پردازد و صرفا موضوع بازگشت شرکت ها به دولت را دنبال می کند. سازمان خصوصی سازی باید صرف نظر از تمام جو سازی هایی که علیه یک شرکت صورت می گیرد به صورت واقعی تصمیم گیری کند. بازگشت شرکت ها به دولت راه به عنوان آخرین راه مدنظر داشته باشند اما متاسفانه اولین راهی مدیران سازمان خصوصی سازی آن را انتخاب می کنند بازگشت به دولت است که قطعا با این اقدام دولت هم با مشکل مواجه خواهد شد.
,انتهای پیام
]