تصاویر/فصل نشاء‌ برنج
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛چندین سال است که شاهد مکانیزه‌شدن صنعت کشاورزی و به دنبال آن کاهش زمان و هزینه‌های اجرایی کاشت و برداشت برنج هستیم، اما هنوز عده‌ی زیادی از برنج‌کاران اصفهانی به شکل کاملاً سنتی و با همان شیوه‌های قدیمی و همیشگی توسط نیروی انسان نشاء برنج را انجام می‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
برنج‌کاران اصفهانی هر سال و پس از آماده سازی زمین به کاشت بذر یا همان نشاء در کل زمین زراعی خود می‌پردازند تا بلکه بتوانند در پایان تابستان محصول خود را برداشت کنند.