همایش پیاده روی خانوادگی در خرم آباد برگزار شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مریم محمدی در گفت وگو با سفیرافلاک با اشاره به برنامه های متنوع مرکز فرهنگی ناحیه برای خانواده های پاسدار اظهار داشت: ایجاد نشاط و شادابی، تقویت انس و مودت بین دختران و همسران و ترویج ورزش همگانی در بین خانواده ها از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی با اشاره به مسیر پیاده روی همایش امروز افزود:شرکت کنندگان مسیر اطراف پارک زیباکنار به سمت سپاه ناحیه را پیاده روی کردند و هم چنین ضمن برگزاری مسابقه از برندگان به قید قرعه با اهدای جوایزی تقدیر شد.

,

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه خرم آباد با اشاره به تاکید رهبری بر لزوم توجه به ورزش همگانی عنوان کرد: ورزش عمومی، نشاط ،سلامت و آماده به کار بودن اعضای یک خانواده و به تبع آن یک اجتماع را فراهم می کند.

,

محمدی خاطرنشان کرد: مرکز فرهنگی خانواده امسال با توجه به بیماری کرونا، برنامه های آموزشی، ورزشی، فرهنگی به صورت مجازی و گاها حضوری در راستای حفظ سلامت خانواده های کارکنان برگزار می کند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

,

 

]
به همت مرکز فرهنگی خانواده سپاه خرم آباد، همایش پیاده روی خانوادگی ویژه همسران و دختران کارکنان سپاه شهرستان برگزار شد.