جزئیات لغو مزایده مشکوک فروش زمین ۱۵ هزار متری دولتی در استان گلستان
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛چندی پیش زمین کارخانه پنبه علی‌آباد کتول که گفته می‌شود موقعیت مکانی و قیمت بسیار مناسبی دارد، برای فروش به مزایده گذاشته شد.

این زمین که ۱۵ هزار متر مربع متراژ دارد (معادل یک و نیم هکتار) تحت مالکیت سازمان تعاون روستایی استان گلستان است و این سازمان اخیرا اقدام به برگزاری مزایده برای فروش این زمین کرده بود.

در حالیکه کارشناسان و مردم منطقه قیمت این زمین ۱۵ هزار متری را ده‌ها میلیارد تومان عنوان می‌کنند، قرار بوده این زمین به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان به فروش برسد.

با این حال و در حالیکه یک روز به بازگشایی پاکت‌های مزایده فروش زمین کارخانه پنبه علی آباد کتول مانده بود، با ورود رحمت الله نوروزی نماینده مردم علی‌آباد در مجلس و هماهنگی وی با مدیر عامل تعاون روستایی کشور و سازمان بازرسی استان این مزایده کنسل شد.
 
نوروزی پس از اینکه مدارک و اسناد مزایده در اختیار وی قرار گرفت، طی تماس تلفنی با غنی زاده رییس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان تعاون روستایی کشور و مشهدی رییس سازمان بازرسی استان گلستان خواستار ابطال این مزایده شد.

نوروزی دلیل درخواست خود برای ابطال مزایده مذکور را جلوگیری از خیانت در حق بیت‌المال و حمایت از منفعت مردم شهرستان علی‌آباد کتول عنوان کرده و در جلسه شورای اداری شهرستان علی‌آباد نیز به مسئولان این شهرستان هشدار داده بود تا دنبال چنین اقداماتی نروند.

گفته می‌شود پس از ورود نماینده علی‌آباد به این مسئله و لغو مزایده مذکور، قرار شده در قیمت‌گذاری زمین ۱۵ هزار متری کارخانه پنبه علی‌آباد تجدید نظر صورت بگیرد و کارشناسان رسمی دادگستری این زمین را مجددا قیمت‌گذاری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
با پیگیری رحمت‌الله نوروزی نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی و لغو مزایده مشکوک فروش زمین کارخانه پنبه علی‌آباد، قرار شده قیمت‌گذاری زمین مذکور مورد تجدید نظر قرار بگیرد.